Vízvezeték szerelők, távfűtősök. Hogy nevezik ezt az alkatrészt ?
Kíváncsian várom, hogy egy távfűtési rendszer elemét hová fogják sorolni.
Se otthon nincs , se építkezésen nincs.
Nem hallottál még olyanról, hogy csőrendszerek tudománya ?
Mennyire tudom sajnálni az olyanokat, akiknek ez a legnagyobb problémájuk, hogy melyik kategóriába tesznek egy kérdést.
Áttették, most megvan az örömöd, de most válaszold is meg.
Megyek és felteszem a következő kérdés az emberek kategóriába, hogy mit gondoltok az olyanokról, akik jelentgetnek jelentéktelen dolgokat, csakhogy fontoskodhassanak ? A jelentéktelen emberek sajátossága ez.
Szívesen segítettem neked, hogy választ kapj. Esetleg nem gondolod, hogy több távfútés hozzáértő van az otthon kategóriában, mint az alkalmazott tudomány kategóriában?
Tedd fel azt a kérdést is az emberek kategóriában, hogy mit gondoltok az olyanokról, akiknek a távfűtés egy alkalmazott tudomány - ha már ennyire érdekel az emberek véleménye.
Egyébként nem hallottam még a csőrendszerek tudományáról, segíts nekem, hol találok erről többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!