Hogyan lehet házilag olyan lyukat fúrni bútorlapba, amibe a linken látható polctartó fém tüskék illenek?
Van erre valami masina? Fúróval biztosan túl nagyot vagy kicsit tudnék csak csinálni...
"Van erre valami masina? Fúróval biztosan túl nagyot vagy kicsit tudnék csak csinálni..."
erre válaszolnék:
semmiképen sem fúróval, inkább egy speciális polctartó-rögzítő varázsgéppel, illetve masinával, ahogy fogalmaztál...
mégis a fenével kéne egy lyukat a bútorlapba fúrni? körfűrésszel?
Mennyi tapló, hihetetlen.
Veszel egy 5mm-es fafúrószárat. ez a neve, hogy fafúrószár. Pl: [link]
Veszel hozzá egy ún. mélységütközőt, vagy mélységbeállítót. Az nem engedi, hogy túl mély lyukat fúrj. Kb ilyesmi: [link]
A mélységütközőt a megfelelő helyre rögzíted a fúrószárra. Bejelölöd a fán, hogy legyen és kifúrod.
Nem kell variálni, hogy kisebb átmérőjű lyukat fúrsz, meg tágítod, meg ilyen hülyeségek. A polctartók pont akkorák, hogy az 5-ös lyukba beleszoruljanak.
Kb. 1000 ilyet beraktam már. Neked sem jelent gondot.
Bár elég régi a kérdés, gondolom, már rég túl vagy rajta ;)
Szerencsére 1000-ből 1000-szer működött. De taníts kérlek.
Viccet félre téve. Ha van jobb ötleted ne tartsd magadban. Én mindig szívesen tanulok. :)
Leirtam mar #1-ben.
Azert celszeru elofurni mivel feltetelezem nem oszlopossal furja, a furo minosege sem ismert, igy az elofurt zsakfurat megvezeti azt a furot amivel meretre fur, nagyobb esellyel lesz egyenes a furat egy laikus munkavegzest feltetelezve. De meg igy is meg van az eselye, hogy valamelyik ferde lesz, 5 tizedet emel sikban mar billegni fog a polc. Ha egy 5-os furoval nekimegy, nagyobb az eselye hogy rossz lesz a vege, mint ha 2 lepcsoben csinalja.
Ne mindig abbol indulj ki, hogy mindenkinek ugy kezre all a gep mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!