Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Házi készítésű faliórához hol...

Házi készítésű faliórához hol vegyek anyagot?

Figyelt kérdés

Házi készítésű faliórát szeretnék csinálni, és ehhez szükségem lenne óraszerkezetre (aki nem tudná, az óramutató meg az a kis dobozka amibe bele kell tenni az elemet és mozgatja a mutatókat)

Ilyet vajon hol lehet kapni, milyen boltban? Fogalmam sincs, de amire tudok gondolni hirtelen az esetleg valami papírbolt, vagy esetleg Tesco, vagypedig inkább valami órás szakembernél lenne érdemes megnéznem?

2020. aug. 17. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
kreatív hobbiboltokban
2020. aug. 18. 07:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A munkahelyemen 'bolti' faliórák vannak, néhány évnél többet egy sem bír ki.

Kb. egy efféle óra árát fizettem órásnál magáért az óraszerkezetért, több mint huszonöt éve csak az elem kimerülése okoz problémát. Akkor az órás megkérdezte, az olcsót, vagy a tartós típust kérem-e? 15-20 százalék volt az árkülönbség, de már egyértelmű, nagyon megérte minőséget venni.

Azóta is vettem órásnál ilyen szerkezetet, egyikkel sincs baj.

2020. aug. 18. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a legegyszerűbb egy kész órából kiszerelni a szerkezetet. Nem nagy kaland.
2020. aug. 28. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
De minek tegyen tönkre egy működő órát? Ha meg eleve nem működik, mire megy vele? ☺️
2020. aug. 28. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
2020. aug. 29. 10:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!