Gábor t kérdése:
Flex vagy Makita sarokcsiszoló?
Figyelt kérdés
Akkumulátoros sarokcsiszoló . A makita lenne a logikus döntés mert olcsóbb és sokkal több gépe van, de a flex felé húz a szívem . Flex gépeim vannak de nem 18 v-osak, és most ilyet szeretnék. Makita 2 akkuval töltővel, 98 ezer, flex-nél kb. ugyan ez 135 ezer. (akku teljesítménnyel most nem bonyolítanék) . Tudom van még sok más márka, ezek között dilemmázok .
Az ötleteket válaszokat előre is köszönöm.
2020. máj. 10. 11:58
11/12 anonim válasza:
Nincs mit. Amit viszont határozottan állítok, és ahogy látom különböző fórumokon másik is tapasztalják, hogy Milwaukee-t inkább akkusat "szabad" venni. A mai hálózati gépeik napi szintű használatra mondhatni alkalmatlanok. Ez is egy rejtély számomra, hogy ugyan annak a gépcsoportnak a 230V-os verziója és a DC motoros gépei között hogy lehet ekkora kontraszt, de van. Ha hálózati, akkor szinte minden jobb a Milwaukeenál, mint minőségre, mind ergonómiára, mind erőre vonatkoztatva.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöldek.
Megnéztem szinte az összes felsorolt márkát.
Fontosnak éreztem a lágy indítást és a fordulatszám szabályozást . Hikoki lenne , de 152 ezerért már sok, pedig a 9100-as fordulat csábító, így marad a flex .
innen sikerült választani .
Köszönöm még egyszer . :)
2020. máj. 11. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!