Otthoni munkákra alkalmas lesznek a következő gépek? Fúrógép: Makita HP1630K, Makita 6412, Makita 6413, Makita HP1640K Sarokcsiszoló: Aeg Ws 6-125, Aeg Ws 11-125 Ezek közül melyik és miért?
Otthoni barkácsoláshoz megfelelő egy zöld Bosch minőség is.
Ipari gépeket felesleges erre venni. Azok olyan igénybevételre vannak tervezve, aminek te sohasem tennéd ki őket.
Persze, ha nem tudod mire költeni a pénzedet akkor vedd meg nyugodtan. Jó gépek ezek.
Azonban Ferrarit nem azért veszünk, hogy Tescoba járjunk vele parizerért. :-)
Értem amúgy köszi a tippet inkább megveszem a tescot és átkeresztelem ferrari-ra :) így majd mondhatom hogy megyek a ferrarim-mal a ferrari-ba :D
Komolyra fordítva a szót egy teljes panel felújításnál azonban nem elgedhetetlen ilyen gépek mellőzése azért is szerettem volna meghallgatni azaz megnézni a véleményeteket
Panelba ha fúrni akarsz akkor valamilyen pneumatikus fúrókalapácsot vegyél. Nem kell nagyot, mert azzal nem fogsz tudni szépen dolgozni...
Itt egy cikk erről: [link]
Szerintem is. Tudom hogy nagyon sok embernek Magyarországon azért kell mellőznie mert egyes ....tikusok nem tudják hogy mennyit tegyenek ..ebbe.
Visszatérve a válaszodra igen én is ebben gondolkodom minthogy sok idegesség és 4-5 -szörösét kidobva ennek a pénznek nem marad semmim csak kukába való műanyag hulladék gépek.
Jár a like.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!