Milyen hegesztőt vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék itthonra beruházni egy jobb fajta hegesztőre, főleg kisebb vas munkákhoz, pl motorváz javítás, vagy garázsépítéshez zártszelvények, laposvasak hegesztéséhez.
Pár éve rengeteget hegesztettem a munkahelyemen, elektródás hegesztővel, nem tudom jelenleg hol tart a világ ezzel kapcsolatban. Elég sok helyen olvastam inverteres hegesztőt érdemes venni.
Árban valahol 70-80ezer ft körül gondoltam.
2020. ápr. 26. 18:56
1/2 anonim válasza:
Nekem egy iweld inverteres készülékem van. Kicsi könnyű ilyen munkákra használom amit leírtál.
Ebben az árkategóriában amit írtál már profi kis készülékeket lehet venni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem attól is függ mit vársz attól a hegesztőtől? Ha férjet szeretnél akkor legyen jóképű, humoros és szeresse a szakmáját. Ha csak egy alkalomra kell attól függ: Hegesztetni akarsz vele, vagy szexelni? Pénzt soha ne adjál férfiért, teljesen mindegy hogy hegesztő vagy politikus! -D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!