Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Makita vagy AEG?

Morekamion kérdése:

Makita vagy AEG?

Figyelt kérdés

Lakatos munkára szeretnék gépeket venni 2 márka közt gondolkozom makita vagy AEG sarokcsiszolo, fúró stb

melyik jobb es miért?

Válaszokat előre is köszönöm

2020. febr. 1. 17:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
52%

9-es vagyok

akkor tegyük tisztába

az nem ír hülyeséget, aki szerint az AEG szerszámgépek közepesnél jobb barkácsgépek, és nevükben AEG márkájúak, makita dettó, vagyis a piros makiták valami nevenincs kínai gyártó átcimkézett gépei?

akkor ki nem ért a szerszámgépekhez?

kérdezd már meg az AEG, és a makita forgalmazóját, ezt fogod hallani:

Milwaukee/AEG majdnem ugyanaz, kis különbséggel, mindkettő a

[link]

tulajdona

Makita pirosak:

[link]

nah lehet lepontozni

2020. febr. 5. 07:39
 22/31 anonim ***** válasza:
40%

vagy kapjál szét két gépet, és meglátod, hogy 90% tök ugyan az, nem csak használom, javítom is őket, persze csak magamnak, nem vagyok szakképzett szerelő

[link]

[link]

2020. febr. 5. 07:45
 23/31 anonim ***** válasza:
57%
mondjuk a két gép markolata az AEG-nél gumis, rezgéscsillapított, mig a másiknál nem annak tűnik.
2020. febr. 5. 21:29
 24/31 anonim ***** válasza:
33%

azért drágább egy picit

vehetsz külön hozzá, az AEG alapból adja :/

[link]

2020. febr. 6. 08:32
 25/31 anonim ***** válasza:
Nos kedves 22-es,a mit belinkeltél két gépet az ugye köszönő viszonyban sincs egymással ! Tényleg szét kéne ezt a két gépet kapnod ahhoz hogy belátsd hogy butaságot beszéltél..
2020. febr. 7. 11:02
 26/31 anonim ***** válasza:

Nos kedves 9-es !

A Milwaukee és az Aeg szerszámgépek nagyon távol vannak egymástól. A tulajdonosi kör egyezik. Más minőség más technológia más gyárak. Egy két azonos gép előfordul üzletpolitikai meggondolásból, de egyre kevesebb számban.

2020. febr. 7. 11:08
 27/31 anonim ***** válasza:
57%

"Cserélhetők-e az AEG és a Milwaukee akkumulátorok?

Tudomásul véve, az AEG és a Milwaukee ugyanazon istállóból származnak. Ennek eredményeként közös különbségek vannak. Munkáiktól a terveikig ez összekapcsolja őket. Ugyanígy nem maradnak hátra az elemek. Az akkumulátorok cserélhetők. Ugyanazokat a technológiákat alkalmazva megadják, hogy felcserélhetők legyenek."

forrás:

[link]

2020. febr. 8. 15:34
 28/31 anonim ***** válasza:
47%

No és ez most hogy is került ide ?

És mit is jelent ?

(legutóbb Mézga Gézától hallottam ilyen ómagyar-újmagyar mondatokat)

2020. febr. 8. 18:42
 29/31 anonim ***** válasza:
49%

No kilences...

Lehet lepontozni...Ahogyan írtad.. De jelzem a többieknek, hogy te nem értesz az elektromos kéziszerszámgépekez.

(én is csak 25 éve dolgozom szak!szervizekben)

Valamint befejeztem a vitát, személyeskedést veled.

Szegény kérdezőt pedig sajnálom. hogy nem kapott érdembeli választ egy mekkelek buzgó tevékenysége miatt.

2020. febr. 8. 18:52
 30/31 anonim ***** válasza:
57%

napokban kezembe került AEG katalog és pár ismerősek voltak a gépek valahonnan :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. febr. 23. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!