Makita vagy AEG?
Lakatos munkára szeretnék gépeket venni 2 márka közt gondolkozom makita vagy AEG sarokcsiszolo, fúró stb
melyik jobb es miért?
Válaszokat előre is köszönöm
9-es vagyok
akkor tegyük tisztába
az nem ír hülyeséget, aki szerint az AEG szerszámgépek közepesnél jobb barkácsgépek, és nevükben AEG márkájúak, makita dettó, vagyis a piros makiták valami nevenincs kínai gyártó átcimkézett gépei?
akkor ki nem ért a szerszámgépekhez?
kérdezd már meg az AEG, és a makita forgalmazóját, ezt fogod hallani:
Milwaukee/AEG majdnem ugyanaz, kis különbséggel, mindkettő a
tulajdona
Makita pirosak:
nah lehet lepontozni
Nos kedves 9-es !
A Milwaukee és az Aeg szerszámgépek nagyon távol vannak egymástól. A tulajdonosi kör egyezik. Más minőség más technológia más gyárak. Egy két azonos gép előfordul üzletpolitikai meggondolásból, de egyre kevesebb számban.
"Cserélhetők-e az AEG és a Milwaukee akkumulátorok?
Tudomásul véve, az AEG és a Milwaukee ugyanazon istállóból származnak. Ennek eredményeként közös különbségek vannak. Munkáiktól a terveikig ez összekapcsolja őket. Ugyanígy nem maradnak hátra az elemek. Az akkumulátorok cserélhetők. Ugyanazokat a technológiákat alkalmazva megadják, hogy felcserélhetők legyenek."
forrás:
No és ez most hogy is került ide ?
És mit is jelent ?
(legutóbb Mézga Gézától hallottam ilyen ómagyar-újmagyar mondatokat)
No kilences...
Lehet lepontozni...Ahogyan írtad.. De jelzem a többieknek, hogy te nem értesz az elektromos kéziszerszámgépekez.
(én is csak 25 éve dolgozom szak!szervizekben)
Valamint befejeztem a vitát, személyeskedést veled.
Szegény kérdezőt pedig sajnálom. hogy nem kapott érdembeli választ egy mekkelek buzgó tevékenysége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!