Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Makita vagy AEG?

Morekamion kérdése:

Makita vagy AEG?

Figyelt kérdés

Lakatos munkára szeretnék gépeket venni 2 márka közt gondolkozom makita vagy AEG sarokcsiszolo, fúró stb

melyik jobb es miért?

Válaszokat előre is köszönöm

2020. febr. 1. 17:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Én a Makitára szavaznék.
2020. febr. 1. 17:48
 2/31 anonim ***** válasza:
48%

Nézd meg a Makitát hol gyártották,vagy a származási helyét.

Manapság már majd mindent Kínában gyártanak.

2020. febr. 1. 17:57
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Makita sarokcsiszoló, daraboló, stb van itthon. Sokat nyúzom őket. Meg vagyok velük elégedve. AEG gépeket nem ismerem. Nem azonnal kell akkor mindig a gép depót nézem. Mindig van náluk akció. Most épp egy magasnyomású mosóval szemezek.
2020. febr. 1. 18:15
 4/31 anonim ***** válasza:
85%
Makita.
2020. febr. 1. 19:19
 5/31 anonim ***** válasza:
28%
Az AEG fúró-csavarozói szerintem verik a Makita azonos árban lévő gépeit. Használtam mindkettőt, a Makita se rossz, de fúró-csavarozóból AEG-t vennék. Sarokcsiszolóról nem tudok összehasonlítás tekintetében nyilatkozni, csak Makitát használtam eddig.
2020. febr. 1. 20:49
 6/31 anonim ***** válasza:
14%
AEG jobb, de vedd azt amelyik olcsóbb.
2020. febr. 1. 21:16
 7/31 anonim ***** válasza:
14%

Sztem jobb/erősebb az AEG. Régebbi a múltja is,és robusztusabbak a szerszámok,de viszont drágább.

A Makitának egy hangyányival(kb -15%) olcsóbb a beszerzési ára, és az akkuk is olcsóbbak.Valamint nem elhanyagolható előnye a makitának hogy sokkal több(kb 3X) akkus szerszáma van. És én már nem kínlódok vezetékekkel...

2020. febr. 1. 22:00
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű hogy a Makita! Dolgoztam mind a kettővel leginkább sarokcsiszoló illetve akkus behajtó fordult meg legtöbbet a kezemben mind a 2 márkából.

A Makita tartósabb, sokkal később kezd el szétesni.

De még formára is a legtöbb Makita sarokcsiszoló sokkal jobb ergonómiai szempontból, jobb a fogása, a kapcsoló jobb helyen van stb...

2020. febr. 2. 05:31
 9/31 anonim ***** válasza:
0%

AEG a Milwaukee egyszerűsített verziója, elvileg ugyanaz belül, pár alkatrész kifelejtve, kb mint a piros makita-kék makita belül ugyan azok, csak egy-két dolog hiányzik

Milwaukee szerintem jobb, akkus gépei mindenképpen

vannak elvakult makitások, ők esküsznek a márkára, a milwaukee-t fikázzák, de a makita sem az már mint régen, mindkettőre 3 év gari, ipari minőség stb, nehéz kérdés, DeWALT, Hitachi és fenti kettő szerintem árban minőségben ugyanaz, vagy hasonló

lehetnek márkán-típuson belül jobb rosszabb kiadások, de így kijelenteni hogy ez a jobb vagy az szerintem nem lehet

2020. febr. 2. 09:25
 10/31 anonim ***** válasza:
2%

Az AEG jelenleg az Elektrolux csoport tulajdonában van. Csak egy márkanév. Kínai, közepesnél jobb barkács minőségű szerszámokat forgalmaz AEG néven. Kb mint az Einhell.

Makita európai piacra szánt olcsóbb gépei románoknál készülnek (pl.: sarokköszörű). Saját fejlesztés, saját gyártás. Nekik is van kínában saját gyáruk. Bérben is gyártatnak. Illetve a piros gépeik jobb minőségű kínai gyártók portékái átcimkézve.

Inkább Makitát vegyél.

Aksis fúrót viszont nem ajánlom. Komoly gondokkal küzködik majdnem mindegyik.

2020. febr. 2. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!