Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Makita vagy AEG?

Morekamion kérdése:

Makita vagy AEG?

Figyelt kérdés

Lakatos munkára szeretnék gépeket venni 2 márka közt gondolkozom makita vagy AEG sarokcsiszolo, fúró stb

melyik jobb es miért?

Válaszokat előre is köszönöm

2020. febr. 1. 17:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
37%

9-es vagyok

miket zagyválsz itt?

az AEG háztartási részlege az elektrolux-é

Az AEG powertools a Techtronic industries(Hong-Kong)-é akié a Milwaukee a Ryobi Ridgid és még sok márka

de akkor a gyengébbek kedvéért leírom újra az AEG szerszámgépek!(nem a mosógépek) megegyeznek a csúcsminőségű Milwaukee szerszámgépekkel különbség hogy picit olcsóbbak, és burkolaton belül van pár hiányzó alkatrész, fém helyett műanyag, erősebb csapágy

Makita piros(Maktek) hasonló stratégia, egy gyártósoron készülnek a kékkel, csak kispórolnak egy-két dolgot belőle, fő alkatrészek megegyeznek, makita ezért ajánlja inkább kisipari használatra

90 % ban minden kínában készül, Hitachi, Makita DeWALT, Milwaukee sorolhatnám, Bosch van magyar, Makita román, ennek semmi jelentősége, összes gyártó olcsó országokban szereltet, vagy gyártat, minőségellenőrzés mindenhol van, és 3 év gari ipari használt mellett

2020. febr. 2. 17:13
 12/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek hálás vagyok
2020. febr. 2. 20:17
 13/31 anonim ***** válasza:
17%

9, 11-es vagyok

jah... csak a kérdésre nem kaptál tőlem választ

szerintem AEG, de mégsem, hanem inkább Milwaukee(ami ugye ugyan az, csak jobb minőség)

Végül melyik mellett döntöttél?

2020. febr. 3. 09:00
 14/31 anonim ***** válasza:
82%
Mindkettő nagyon jó! Mindkettő megbízható minőségi cucc. Amelyik olcsóbb ugyanazon paramêterekkel azt vedd.
2020. febr. 3. 10:01
 15/31 anonim ***** válasza:
37%

jellemző gyk. jelenség

aki hülyeségeket zagyvál(AEG csak egy márkanév, kínai Einhell barkács minőség stb) az 22%-ban hasznos

aki meg leírja a valóságot az 0%

2020. febr. 3. 10:08
 16/31 anonim ***** válasza:
35%
Mindegyik jó. Nekem Makita szerszámaim vannak többségében. A régiek mind Japánban készültek, az újabbak közül van ami Kínában, van ami Romániában. Sarokcsiszolóból, viszont pont Dewalt van. Az is nagyon jó. De ezeknél a márkáknál is van, drágább és olcsóbb változat. A drágább nem véletlenül drágább.
2020. febr. 3. 10:22
 17/31 anonim ***** válasza:
69%
Német, angol teszteket szoktam még megnézni, mielőtt választok. Pl. [link]
2020. febr. 3. 10:25
 18/31 anonim ***** válasza:
22%

milwaukee-tól miért ódzkodnak sokan?

soktól hallottam hogy amerikai sz.r

akksijai csúcs minőségűek, kefe mentes megoldásai fényévekkel jobbak a makita kefementes cuccainál

Metabo-t sokan kifelejtették, Bár megvette a Hitachi(ami szintén minőségi ipari)de attól még nem elfelejtendő

2020. febr. 3. 10:49
 19/31 anonim ***** válasza:
55%
Tőlem is egy szavazat a Makitára.
2020. febr. 4. 15:03
 20/31 anonim ***** válasza:
4%

Jajj 9-es...

Te zagyválsz össze hetet havat..

Olyan messze vagy a szerszámgépektől mint Zagyvarékas Hong-kongtól !

2020. febr. 4. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!