Makita vagy AEG?
Lakatos munkára szeretnék gépeket venni 2 márka közt gondolkozom makita vagy AEG sarokcsiszolo, fúró stb
melyik jobb es miért?
Válaszokat előre is köszönöm
9-es vagyok
miket zagyválsz itt?
az AEG háztartási részlege az elektrolux-é
Az AEG powertools a Techtronic industries(Hong-Kong)-é akié a Milwaukee a Ryobi Ridgid és még sok márka
de akkor a gyengébbek kedvéért leírom újra az AEG szerszámgépek!(nem a mosógépek) megegyeznek a csúcsminőségű Milwaukee szerszámgépekkel különbség hogy picit olcsóbbak, és burkolaton belül van pár hiányzó alkatrész, fém helyett műanyag, erősebb csapágy
Makita piros(Maktek) hasonló stratégia, egy gyártósoron készülnek a kékkel, csak kispórolnak egy-két dolgot belőle, fő alkatrészek megegyeznek, makita ezért ajánlja inkább kisipari használatra
90 % ban minden kínában készül, Hitachi, Makita DeWALT, Milwaukee sorolhatnám, Bosch van magyar, Makita román, ennek semmi jelentősége, összes gyártó olcsó országokban szereltet, vagy gyártat, minőségellenőrzés mindenhol van, és 3 év gari ipari használt mellett
9, 11-es vagyok
jah... csak a kérdésre nem kaptál tőlem választ
szerintem AEG, de mégsem, hanem inkább Milwaukee(ami ugye ugyan az, csak jobb minőség)
Végül melyik mellett döntöttél?
jellemző gyk. jelenség
aki hülyeségeket zagyvál(AEG csak egy márkanév, kínai Einhell barkács minőség stb) az 22%-ban hasznos
aki meg leírja a valóságot az 0%
milwaukee-tól miért ódzkodnak sokan?
soktól hallottam hogy amerikai sz.r
akksijai csúcs minőségűek, kefe mentes megoldásai fényévekkel jobbak a makita kefementes cuccainál
Metabo-t sokan kifelejtették, Bár megvette a Hitachi(ami szintén minőségi ipari)de attól még nem elfelejtendő
Jajj 9-es...
Te zagyválsz össze hetet havat..
Olyan messze vagy a szerszámgépektől mint Zagyvarékas Hong-kongtól !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!