Satu vásárlás előtt állok, milyen az amit ha megveszek és valóban jó is lesz?
York.
Mennél kisebb a méret annál olcsóbb.A hatvanas a legolcsóbb.Nem írtad milyen pofaméretű jó satuért nem adnál 60-70ezereket.
Keress jó állapotú régi magyar kisvárdai satut hirdetési oldalakon.Vannfönn néhány egész korrekt.
Kínai öntvény satukat felejtsd el. Egy forintot nem érnek.
Használt magyar 20-30+ kilós satu, azzal még a zártszelvényt is összeroppantod, úgy meg tudod húzni.
Ahogy írták elég jó árban lehet venni. Én is adtam már el jó pár békebeli magyar satut, ahogy felraktam másnap már el is szokták vinni.
Arra figyelni kell, hogy a orsómenet ne legyen szétgyilkolva, plusz ha meghúzod a pofák ne mozduljanak el.
És az ilyen lefestett régi satukat kerüld el, mert azokért csak azért kérnek többet mert "fel van újítva". Én is olajosan dzsuvásan szoktam eladni, aki ért hozzá az nem azt nézi, hogy le van mosva meg le van festve +15 ezerért.
Öntvény saturól, csak erőkarral tudod letörni a nyakat!
Fél áron lehet venni a vatera, olx stb
Találtam egyet, elég jónak néz ki.
szép zöld...
nem az van, hogy ne legyen felújított festett stb +15-ért
a pofa kotyogást is lehet orvosolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!