Az acélbetétes bakancs valóban egészségtelen? Valaki alá tudná nekem ezt támasztani?
Közeljövőben szeretnék magamnak venni egy 20 soros acélbetétes bakancsot. Mivel úgyis tönkrementek a téli cipőim, már most jól jönne.
Anyukámat megkérdeztem, hogy belesegítene-e, de azt mondta hogy semmiképpen sem, más cipőt simán vesz nekem, de az acélbetétesbe egy fillért sem szeretne adni, mert milyen egészségtelen.
Nem értem, miben rosszabb, mint egy sima bakancs, ráadásul bőrből lenne, nem valami vacak műbőrből vagy ilyenek...
Az lenne a kérdésem, hogy tényleg egészségtelenebb bármiben is az acélbetétes bakancs, vagy egyszerűen anyám gondolja túl?
Ha jol valasztod ki a meretedet, akkor semmi baja nem lesz a labadnak. 15-25 eves korom kozott gyakorlatilag csak azt hordtam, es a mult telre megint elovettem. Semmi baja a labfejemnek, sehol egy borkemenyedes vagy butykos labujj. Esetleg erdemes bele vasarolni egy jo puha zseles talpbetetet, de azt gyakorlatilag minden cipombe szoktam rakni.
Esetleg egy acelbetet nelkuli Martenshez mit stolna anyukad?
Egészségtelen vagy nem a lényeg az hogy hétköznapra az utcára minek??
Munkavédelemre rendben van amúgy semmi értelme órmótlan nehéz a járásra is kihat a súlya miatt.
Igaza van a 3-asnak, a súlya miatt tényleg nem praktikus. Talán a talpa is kicsit merevebb, mindennapi használatra az acélbetét nélküli egyértelműen kényelmesebb.
De olyat még nem hallottam, hogy konkrétan egészségtelen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!