Linkelnétek használható akkus fúrókat, amiket mertek ajánlani? Otthoni felasználásra, de azért használhatót.
Ha csak otthoni felhasználásra kell akkor én nem ragaszkodnék az akkushoz. Nekem egy ilyesmi van, perfekt. Nem olyan nagy kényelmetlenség egy hosszabbító.
Mire kell? Persze OK, hogy otthonra, de azon belül. Inkább csavarozásra, vagy fúrásra is (azon belül inkább tömör fémet szeretnél fúrni 10mm-el, vagy fát).
100 Évre szeretnéd, vagy öt-tízre.
És persze mennyi a keret.
Én ha olcsó kell, néhány fémfúrással, akkor merem ajánlani az aldi saját márkásait.
Ha van pénz rá, akkor ajánlom az ipari márkákat. Azon belül szerintem a MAKITA a legjobb (de kb egy szinten van az összes, és a paramétereket kell nézni). Amit viszont nem ajánlok és nem is olcsó az a zöld Bosch. Garancia után kb 1 héttel szétment, és nem is hajtottam agyon. A Makitámmal, Metabommal, de még az aldis Workzonom, sem produkált ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!