Olcsó de jó digitális multiméter?
Még inkább.
A 400V ott van, ahol van 3 fázis. Villanyszerelésben ez alap.
Az a zöld Extol egy ezerféle néven típusszámon át kapható műszer legolcsóbb műszer.
ez is az. [link]
Otthonra is tökéletes, 2db van nekem ebből félretéve, jók, csak olyan repibe jöttek.
A szimpatikusabb. Megteszi a legelső linked is, vagy az utolsó is. Vagy amit linkeltem 2 is. Totál mindegy. Tudják amit neked kell.
Csak a 250v is unit nem ajánlom, mert több fázis esetén 400v- őt nem tud. A 3 fázis meg azért sok helyen van.
Így csak vaktában lövöldözünk. Pontosan mit szeretnél vele mérni?
Hálózati feszültséget?
Vezeték folytonosságot?
Félvezetőket?
A "csak otthonra" egy tág fogalom. Nekem olyan 5000 forint körüli UNI-T van, és most nézek másikat, mert "csak itthon" csöves rádiókat is mérek, arra meg nem jó. (kicsi a belső ellenállása).
Ha leírod, hogy pontosan mit tervezel mérni, milyen pontosan, van-e otthon 3 fázis, akkor többre jutunk.
Félreértés ne essék, ezek nem professzionális műszerek, a mutatott értékek jó pár % eltéréssel értelmezhetőek (általában 2-3%+ az utolsó számjegy csak tájékoztató jellegű), ezzel együtt egy otthoni, vagy egyszerűbb műhely mérésekre több, mint megfelelőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!