Otthoni barkácsolásra elmegy, mindennapi használtra nem ajánlott.
Ugyan az a kínai gyártmány, mint a hasonló árkategóriában található egyéb márkák.
SKIL-nek vannak hasonló paraméterekkel, hasonló áron gépei
de itt nagyon igaz az ár-minőség összefüggés
egy 40000-es Metabo ugyanilyen gép nyilván annyival jobb minőségű, tartósabb, erősebb
Nyugodtan vedd meg.
Ha minden nap használod, akkor sem fog tönkre menni.
Nem véletlenül mernek rá 3 év garanciát adni!!!
#3 ma már az össze kínai szarra is 3 év garanciát adnak.
Még a 4 ezer forintos sarokcsiszolóra is.
Ez semmit nem jelent.
A garanciát érvényesíteni is tudni kell, tudod van egy olyan fogalom hogy rendeltetésszerű használat.
Ezzel a fogalommal előszeretettel szoktak dobálózni, mikor garanciát kéne érvényesíteni.
Simán kapsz nagy márkákat 20.000 alatt.
(Hitachi) Hikoki,Makita/Maktec,Bosch szépen ár szerint emelkedő sorrendben.
A helyedben csak kulcsos,fém tokmányosat vennék,ha ténylegesen használni akarod az ütvefúró funkciót.
Egy nagy rakás hulladék ez a gép.
Tavaly vettem egyet téglába fúrtam 8-s lyukat a 3. után ledarálta a műanyag fogaskereket.
Az üzletben nem tudták rögtön cserélni így 2 hét után küldtek egy újat annak viszont nem működött már az elején az ütvefúró ezt nem cserélték, hanem javították 1 hónapot vártam rá. Állítólag az ütő mechanika nem volt jó.
Ezt követően festékkeverő szárral 20-es vödrös falfestéket kevertem vele és ugyan úgy ledarálta a műanyag fogaskereket. Azt mondták, hogy nem megfelelően használtam így nem javították.
Idén rezgőcsiszolót vásároltam 10db raklapdeszka csiszolása után zúg a motor, de a lap amin van a csiszolóvászon nem rezeg.
Ezt ki se cserélték szintén azzal az indokkal, hogy nem megfelelően volt használva.
Soha többet nem veszek lidl-s hulladék gépet.
Az a baj, hogy csinálnál valamit de nem tudod mert nem jó a gép. Ettől csak az a rosszabb mikor nem tudod befejezni aminek nekiálltál mert közben megy tönkre.
Engem ez nagyon fel tud bosszantani, de hát én voltam a hülye, hogy szemetet vettem.
2-es vagyok
többször nézegettem már ilyeneket a lidl-ben, de kézbe véve, ránézésre nem jött be, a minősége, valóban vannak profi gépek hasonló árfekvésben, amik watt szempontjából ugyan gyengébbek, egysebességesek, de mégis ipari minőségűek.
Kétsebességes 30-tól kezdődik
bár ez is gyorstokmányos
Én csak ilyeneket veszek barkácsolásra is
metabo, hitachi(bár ez a kettő már egy cég), milwaukee, dewalt, makita
Tegnap vett öregapám egyet cefre keverésnél 1 perc használat alatt úgy felmelegszik, hogy tojást lehet rajta sütni. Tényleg annyira felforrósodik, hogy alig lehet megfogni.
Eddig egy kis 710W-os kis gép volt használva de az jobban bírja mint ez az állítólagos 1100W-os lidl-s vacak. Az öreg úgy gondolta majd az erősebb gép simán bírnia kellene, de hát sajnos nem jött össze.
Egyébként a másik gép ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!