Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lidl parkshide ütvefúró...

Lidl parkshide ütvefúró vélemények?

Figyelt kérdés
[link]

#Lidl #Parkshide
2019. nov. 2. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Otthoni barkácsolásra elmegy, mindennapi használtra nem ajánlott.

Ugyan az a kínai gyártmány, mint a hasonló árkategóriában található egyéb márkák.

2019. nov. 2. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

SKIL-nek vannak hasonló paraméterekkel, hasonló áron gépei

de itt nagyon igaz az ár-minőség összefüggés

egy 40000-es Metabo ugyanilyen gép nyilván annyival jobb minőségű, tartósabb, erősebb

2019. nov. 2. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Nyugodtan vedd meg.

Ha minden nap használod, akkor sem fog tönkre menni.

Nem véletlenül mernek rá 3 év garanciát adni!!!

2019. nov. 2. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

#3 ma már az össze kínai szarra is 3 év garanciát adnak.

Még a 4 ezer forintos sarokcsiszolóra is.

Ez semmit nem jelent.

A garanciát érvényesíteni is tudni kell, tudod van egy olyan fogalom hogy rendeltetésszerű használat.

Ezzel a fogalommal előszeretettel szoktak dobálózni, mikor garanciát kéne érvényesíteni.

2019. nov. 2. 18:20
 5/9 Fantom83 ***** válasza:
35%

Simán kapsz nagy márkákat 20.000 alatt.

(Hitachi) Hikoki,Makita/Maktec,Bosch szépen ár szerint emelkedő sorrendben.

A helyedben csak kulcsos,fém tokmányosat vennék,ha ténylegesen használni akarod az ütvefúró funkciót.

2019. nov. 2. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Egy nagy rakás hulladék ez a gép.

Tavaly vettem egyet téglába fúrtam 8-s lyukat a 3. után ledarálta a műanyag fogaskereket.

Az üzletben nem tudták rögtön cserélni így 2 hét után küldtek egy újat annak viszont nem működött már az elején az ütvefúró ezt nem cserélték, hanem javították 1 hónapot vártam rá. Állítólag az ütő mechanika nem volt jó.

Ezt követően festékkeverő szárral 20-es vödrös falfestéket kevertem vele és ugyan úgy ledarálta a műanyag fogaskereket. Azt mondták, hogy nem megfelelően használtam így nem javították.

Idén rezgőcsiszolót vásároltam 10db raklapdeszka csiszolása után zúg a motor, de a lap amin van a csiszolóvászon nem rezeg.

Ezt ki se cserélték szintén azzal az indokkal, hogy nem megfelelően volt használva.

Soha többet nem veszek lidl-s hulladék gépet.

Az a baj, hogy csinálnál valamit de nem tudod mert nem jó a gép. Ettől csak az a rosszabb mikor nem tudod befejezni aminek nekiálltál mert közben megy tönkre.

Engem ez nagyon fel tud bosszantani, de hát én voltam a hülye, hogy szemetet vettem.

2019. nov. 2. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

2-es vagyok

többször nézegettem már ilyeneket a lidl-ben, de kézbe véve, ránézésre nem jött be, a minősége, valóban vannak profi gépek hasonló árfekvésben, amik watt szempontjából ugyan gyengébbek, egysebességesek, de mégis ipari minőségűek.

Kétsebességes 30-tól kezdődik

[link]

bár ez is gyorstokmányos

Én csak ilyeneket veszek barkácsolásra is

metabo, hitachi(bár ez a kettő már egy cég), milwaukee, dewalt, makita

2019. nov. 2. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a kisebb Parkside fúrógépem van. Normál háztáji használat mellett 2 év alatt kinyiffant. Véletlenül rájöttem, hogy 3 év garancia van rá. A forgalmazó bekérte az adatokat, és küldtek egy újat saját költségükön. A régi nem kellett nekik, elhitték látatlanban, hogy tényleg kinyiffant. Ez már bele van kalkulálva náluk, hogy a gépek egy része nem éri meg a 3 évet. A csavarokból úgy látom, hogy az új már szét volt szedve, javították, tehát alapból visszaadta valami vevő, mert gyárilag nem működött, de fúrásra láthatóan nem volt használva. Nálam jól megy, és erős, nem lehet lefogni.
2019. nov. 3. 08:25
 9/9 anonim ***** válasza:
93%

Tegnap vett öregapám egyet cefre keverésnél 1 perc használat alatt úgy felmelegszik, hogy tojást lehet rajta sütni. Tényleg annyira felforrósodik, hogy alig lehet megfogni.

Eddig egy kis 710W-os kis gép volt használva de az jobban bírja mint ez az állítólagos 1100W-os lidl-s vacak. Az öreg úgy gondolta majd az erősebb gép simán bírnia kellene, de hát sajnos nem jött össze.

Egyébként a másik gép ez:

[link]

2019. nov. 3. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!