Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Alföldi városok, falvak...

Alföldi városok, falvak kirakodó vásárai. Honnan szerzik be a román cigók azt a rengeteg műszaki cikket?

Figyelt kérdés
2019. okt. 29. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Honnan? Leesnek a teherautókról pl.(A műszaki cikkekre gondoltam és nem a cigókra)
2019. okt. 29. 17:54
 2/5 mindentudó99 ***** válasza:
82%
Nem tudom de hogy jól megy nekik az biztos. De ók legalább dolgoznak nem sajnálom tőlük.
2019. okt. 29. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kínai nagykereskedésekben, Józsefvárosi piacon és egyéb eldugott helyeken szerzik be. Volt piacos ismerősöm, párszor voltam vele bevásárló körúton. Sok román is Pesten vásárolt. Nagy tételben sokkal olcsóbban megkap mindent, mint mi egy darabonként. Sok üzletben te nem is vásárolhatsz, mert van egy elég magas összeg, amiért minimum vásárolni kell. De voltam olyan üzletben is, ahol zárva volt az ajtó, csengőt kellett nyomni, kamerán lecsekkoltak, és csak a régi vevőket, ismerősöket engedték be. És ne kis üzletre gondolj, hanem Penny market méretűre. 500 ezerből megpakolnak egy kisteherautót, azon van egy millió hasznuk. Természetesen számla semmiről nincs.
2019. okt. 29. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nagyon rosszak ezek az utak.
2019. okt. 29. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A józsefvárosi piacon.

Nagy tételben sokkal olcsóbban megkapják.

Számla, ÁFA sehol sincs.

2019. okt. 29. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!