Van egy román láncfűrészem vágtam fele, ki fogyott a benzin feltöltöttem de nem bírom be rántani olyan mind ha meg volna szorulva a berántó lehetséges?
A román sthil-ek jellegzetes betegsége a berántó ez már szinte a védjegye lett.
Annyi a gond hogy műanyagból van nem fémből mint az eredeti.
Általában háromféle megoldás létezik:
-Csak összerág a műanyag mert szorul, próbáld meg hogy a felfogató csavarok ra a dekni és a gépház közé alátétet raksz.ez a pár mm hézag néha segít.
-Teljesen megszorult akkor megkeresed a román árusokat és veszel egy másik berántó szerkezetet-náluk minden alkatrész megvan akár egy komplett gépet építhetnél belőle.Ez amúgy is ajánlott mert előbb-utóbb szügség lesz másikra.
-Próbálkozol-kísérletezel, egyes modellekre tökéletesen illik az eredeti Sthil alkatrészt ami fém.Igaz ez 5-6x annyiba kerül mint a román(kínai) műanyag de örökre megoldja a problémát.
és a főtengelyt megtudod forgatni levett berántónál? Ha nem akkor a motor szorult meg.
De én ezen nem csodálkoznék.
le vetem a berántott és le vetem a lenkereket és ki eset az ék vissza tetem és nem ad szikrát :S de viszont lehet már be lehet rántani csak nem ad szikrát : eszt vetem le :
Én tettem fel egy ige fontos kérdést, Te nem válaszoltál arra. Hogy lehetne így segíteni?
Na akkor mégegyszer.
Ha leveszed a berántórészt, akkor a főtengelyt akadálytalanul meg lehet forgatni?
Ha nem akkor a nem a berántó romlott el hanem megszorult a motor, mehet a kukába. Ha igen akkor a berántórész szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!