Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ha faházat építenék a telkemre...

Ha faházat építenék a telkemre, akkor milyen előírások vannak hogy kivahgassam és feldolgozhassam a fát? Illetve milyen fával célszerű dolgozni hogy ha csak saját termelésű fával dolgozatok?

Figyelt kérdés

Faházat építenék a jövőben, de gyakran boltok olyan cikkekre amik arról szólnak hogy nem vágható ki csak úgy a fa,akkor se ha a te terüledeken van. Kérdés, hogy mikor vághatom ki a saját fámat hogy építő anyagul szolgáljon? Illetve ha csak azt vághatom ki amit külön erre a célra telepítek, akkor milyen fával érdemes kezdeni? Illetve melyik fa az, ami társaiknál gyorsabban nő és feldolgozható e célra?

Kezdő vagyok a témában egyenlőre csak hobbi szinten érdekel, de mint mondtam később szeretnék egy fa házat építeni, és kezdésnek szeretném más tapasztalatait olvasni, okulni belőle. Tehát minden tippre, rálátásra, ötletre nyitott vagyok illetve ebből keletkező kellemetlen problémák, es minden egyéb sztori jöhet, amin ismerősöd, apukád, te magad, családod, vagy akárkid keresztül ment.

2019. szept. 1. 14:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
Én nem pontoztalak le (azért kérdeztem még) senki nem tud róla szinte. Tehát önkormányzati dolog és nem erdőgazdálkodási. Ez a lényeg; köszi.
2019. szept. 2. 08:23
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

# 11 OK, szívesen.

Nem volt egyértelmű, hogy van-e a kérdésben irónia.

2019. szept. 2. 12:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat :)
2019. szept. 15. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!