Papucsra szeretnék feliratot csinálni saját kezűleg. Ötletek?
Figyelt kérdés
Vennék egy papucsot, amire a tulaj nevét ragasztanám fel, csak nem tudom pontosan, hogy milyen papucs lenne jó (én szörmis puhára gondoltam), és miből legyen a felirat. Felvarrjam vagy felragasszam pisztollyal? Igazából nincs pontos elképzelésem. Lánynak lenne.2018. dec. 10. 20:27
1/4 anonim válasza:
Szia!
Talp bélésre "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel""
Festve/nyomva/ragasztva...(lekopik...ugyi)
Kívülre a tulajdonos kresztneve+ -musz.Pl.: ZoliMUSZ,TibiMUSZ...a papa és mama ugye adott.Ez lehet felvarró amit te vágsz ki sablon alapján másik szövetdarabból.
2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen vagy ehhez hasonló betűket találok vmilyen boltban? Rövidáru bolt? Ott lehet kapni olyan "ruhafolt" szerűséget is nem?
2018. dec. 12. 18:51
3/4 A kérdező kommentje:
És első, köszönöm az ötletedet! :))
2018. dec. 12. 18:52
4/4 anonim válasza:
Szívesen!
Ha csak szövetagyag darabra van szükséged varrónőket/varrodákat kérdezz meg "illendően" :) hogy a hulladékból kellene ez+ez,ha használnak-e ilyesmit...stb.
Kisebb varrodában tapasztalatom szerint segítenek.(vidéki városban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!