Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Gépi hímzéshez mit használjak?

Gépi hímzéshez mit használjak?

Figyelt kérdés

Anyukámnak van egy viszonylag modern varrógépe, amivel lehet gépi hímezni is. Kipróbáltam egy farmeranyagon, rendben is volt a minta. Azonban az anyag, amiből varrni akartam, sokkal vékonyabb volt, és a hímzés is összegubancolódott, csúnya lett, egyáltalán nem olyan, mint a farmeranyagon. Egyikőnk sem dolgozott még ezzel a géppel a hímzőprogrammal, csak jópár próbálkozás után jöttünk rá, hogy valószínűleg az anyag vastagságától és rugalmasságától függ a minta milyensége.

Ha vékony anyaggal szeretnék dolgozni, arra hogyan tudok hímezni, hogy szép legyen? Olvastam egy ún. vetex nevű anyagról ez segítene? Vagy ti mit ajánlotok, hogyan, mivel hímezzek egy vékony anyagra?

2019. aug. 2. 11:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!