Vízbázisú zománcfestékhez milyen alapozót használjak?
Figyelt kérdés
A sárga flexi gázbekötőcsövet szeretném lekenni úgy, hogy szép is legyen. Köszi!2019. jan. 24. 17:11
1/7 anonim válasza:
vízbázisút :D
De ne vízbázisú zománcot használj, börtönbe kéne zárni azt aki feltalálta.
2/7 A kérdező kommentje:
Mi a gond azzal?
2019. jan. 24. 17:29
3/7 anonim válasza:
Vigyázz, mert annak valami műanyag bevonata van, nem minden műanyag fajtára tapadnak a festékek. Miután megszáradt, ledobja magáról.
Nekem eddig még spray-vel sikerült a legszebben festenem, több vékony réteget használj.
4/7 anonim válasza:
mi a gond a vízbázisú festékkel?
1-es válaszoló!
5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, pont ezért akarom vizessel festeni, mert félek, hogy az oldószer kárt tesz a műanyag bevonatban.
2019. jan. 24. 20:08
6/7 anonim válasza:
lakkbenzines nem fog, az a nitrós ami esetleg oldja, vizes nem büdös, de még mindig nem tudjuk mi vele a baj?
7/7 anonim válasza:
Szerintem az 1-es csak írjon, idegességét itt le vezesse...
Semmi baj a vizes bázisú festékkel! Én pl a az oldalfalnak a színével festem amennyiben a megrendelő elfogadja az ötletemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!