Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit csinálhatnék ilyen helyzet...

Mit csinálhatnék ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A párom szakított velem, és mennem kell, de nem tudom, hova. Egyetemre járok, mellette minden nap dolgozok, de nem tudok annyi pénzt megkeresni, hogy eltarthassam magam, mert kb 110-120Ft körül kapok egy hónapban. Már csak két tárgyam van, azért nem akarom otthagyni az egyetemet (állami vagyok), jelenleg a gyakorlatomat töltöm, állítólag utána is maradhatok itt.

Szülők nem jöhetnek szóba (nincsenek), haverok pedig több száz kilóméterre vannak, és nem is akarok mások nyakán élősködni.

2019. júl. 11. 10:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetemi koleszokban egész tanévben ott lehet lakni, hétvégéken is és természtesen van fözési lehetöség is.

De mivel most jön a nyári szünet, ez idö alatt menj el dolgozni és spórolj pénzt, akkor össze tudsz annyit gyüjteni, hogy valakikkel közösen béreljetek egy lakást, mindenkinek egy szobával.

2019. júl. 11. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Saját szobát bérelni (amiben csak te élsz, nincs szobatársad) 80-90k, ezt azért úgy számold.

2019. júl. 11. 13:11
 13/14 A kérdező kommentje:

Van rendes munkahelyem, azzal nincs baj. Gyakornokként vagyok itt, havi 110-120-ért, mikor végzek az egyetemmel, átvesznek, mint rendes dolgozót.

Kerestem kivehető szobákat, de mind 70-80. Arra gondoltam, hogy szoktak lenni diák/munkászsállók, ki lehet venni őket hosszútávra is, 1500/nap nem sok érte. Az havi 45.

2019. júl. 11. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:
38%
Hosszú távra mondom: szerezz egy év tapasztalatot és irány külföld. Olyan drága a lakhatás, hogy félre tenni nem igen fogsz. Míg a suli tart addig szerezz kolit és spórolj. Beszélj az egyetemi rektorral vagy akárkivel .
2019. júl. 12. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!