Mit csinálhatnék ilyen helyzetben?
A párom szakított velem, és mennem kell, de nem tudom, hova. Egyetemre járok, mellette minden nap dolgozok, de nem tudok annyi pénzt megkeresni, hogy eltarthassam magam, mert kb 110-120Ft körül kapok egy hónapban. Már csak két tárgyam van, azért nem akarom otthagyni az egyetemet (állami vagyok), jelenleg a gyakorlatomat töltöm, állítólag utána is maradhatok itt.
Szülők nem jöhetnek szóba (nincsenek), haverok pedig több száz kilóméterre vannak, és nem is akarok mások nyakán élősködni.
Az egyetemi koleszokban egész tanévben ott lehet lakni, hétvégéken is és természtesen van fözési lehetöség is.
De mivel most jön a nyári szünet, ez idö alatt menj el dolgozni és spórolj pénzt, akkor össze tudsz annyit gyüjteni, hogy valakikkel közösen béreljetek egy lakást, mindenkinek egy szobával.
Saját szobát bérelni (amiben csak te élsz, nincs szobatársad) 80-90k, ezt azért úgy számold.
Van rendes munkahelyem, azzal nincs baj. Gyakornokként vagyok itt, havi 110-120-ért, mikor végzek az egyetemmel, átvesznek, mint rendes dolgozót.
Kerestem kivehető szobákat, de mind 70-80. Arra gondoltam, hogy szoktak lenni diák/munkászsállók, ki lehet venni őket hosszútávra is, 1500/nap nem sok érte. Az havi 45.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!