Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit csinálhatnék ilyen helyzet...

Mit csinálhatnék ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A párom szakított velem, és mennem kell, de nem tudom, hova. Egyetemre járok, mellette minden nap dolgozok, de nem tudok annyi pénzt megkeresni, hogy eltarthassam magam, mert kb 110-120Ft körül kapok egy hónapban. Már csak két tárgyam van, azért nem akarom otthagyni az egyetemet (állami vagyok), jelenleg a gyakorlatomat töltöm, állítólag utána is maradhatok itt.

Szülők nem jöhetnek szóba (nincsenek), haverok pedig több száz kilóméterre vannak, és nem is akarok mások nyakán élősködni.

2019. júl. 11. 10:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy szobát próbálj bérelni.

Esetleg egyetemi kolesz?

2019. júl. 11. 10:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szoba is 50 körül van...

Azt írod, szüleid nincsenek... Elhunytak? Mert ha árva vagy, akkor garantáltan jár koleszben férőhely... akkor csak őszig kellene valahol meghúznod magad...

2019. júl. 11. 10:54
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Kollégiumot próbáld meg! Van nyári kolesz is. Vagy szobabérlés.
2019. júl. 11. 10:58
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Jelentkezz be a rektorhoz vagy a helyetteséhez és kérd a segítségét kolesz ügyben.
2019. júl. 11. 10:59
 5/14 A kérdező kommentje:

Anyám sosem akart gyereket, úgy születtem meg, hogy apám kiszúrta a gumit (nem vicc, tényleg) . Nem túl egészséges körülmények között nőttem fel, és anyám ki is rakott, amint 18 éves lettem, így az én szememben anyám nincs.

Apámmal tartom a kapcsolatot, de neki súlyos, gyógyíthatatlan betegsége van, és mindenben segítségre szorul.

Elnézést, egyszerűbb volt azt írni fent, mint magyarázkodni...

2019. júl. 11. 11:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Hmm, ilyen esetekben is sanszos, egy próbát megér mindenképp a kolesz!

Annak is érdemes lehet utánajárni, hogy van-e olyan kollégiumotok, amiben lehet nyáron bent lakni, ezeket elég olcsón szokták kiadni - nem egy luxus, de az aluljárónál azért csak jobb.

2019. júl. 11. 11:12
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Előtte hol laktál?

Rokonok, koli, állami gondozás?

2019. júl. 11. 11:22
 8/14 anonim ***** válasza:
9%

Én az összes állami szervhez is bemennék (gyámügy, rendőrség), mert a szüleid nem dobhatnak ki, ez bűncselekmény.

Biztosan fognak gondoskodni rólad valahogy, ha segítséget kérsz.

Milyen "barátod" van neked, hogy nem segít ebben??

De az is fura, hogy előtte nem laktál sehol....

2019. júl. 11. 11:25
 9/14 A kérdező kommentje:

Hát, akkor a párommal költöztem össze, akinek már volt munkahelye. Ő vállalta a dolgot, és mondta, hogy járjak egyetemre nyugodtan, hogy legyen egy végzettségem. Csak közben a kapcsolat megromlott, így mennem kellene valahova...

Koleszben hétvégén is ott lehet maradni, vagy külön megbeszélés kérdése? Főzni lehet/szoktak? (Sosem voltam koleszos, nem tudom, milyen).

2019. júl. 11. 11:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet maradni hétvégén is és van lehetősèg főzni.
2019. júl. 11. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!