Budapestre szeretnék költözni augusztusban. A munkahely vagy az albérlet keresése a fontosabb? Melyiket tartjátok elsődlegesnek és miért?
Én a munkahelyet tartom fontosabbnak, mert ennek a megléte adja azt a biztonságot, aminek alapján keresheted az albit.
Ráadásul a munkahelyhez közel érdemes kiadó lakást keresni, nem a város túlsó végén,mert Budapesten belül is lehet órákat utazni, az meg ugye nem hiányzik?
Mondjuk igen, az se mindegy, milyen munka, de alapvetően a munka fontosabb szerintem.
Albérletet lehet gyakorlatilag néhány napon belül találni. Érdemes azért előtte kicsit nézelődni, hogy kb tisztában legyél az árakkal, de addig nem vennék ki lakást 100+ ezerért, amíg nincs biztos munka.
Mert megunta a fatornyos hazáját!:D
Előbb a munkát, aztán a lakást. Ahogy írták, nézegess addig albérlet hirdetéseket.
Volt egy rokonom, aki fordítva csinálta.... Életkora miatt nem tudott akármit elvállalni, hónapokig nem volt munkája, de albérlete az volt....
Ha kifizeted előre a bérelt hónapokat, engem nem érdekel, van-e munkád.
De ha kell a munkabér a lakás kifizetéséhez, akkor valószínű nem kapsz addig lakást, míg egy munkaszerződésed nincsen. Sokan kérik a lakójuk kiválasztásánál ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!