Albérlet támogatásról honnan lehet információt, illetve tájékoztatást kérni?
Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk, nyáron házasodunk, és érdekelne hol lehet informálódni milyen lehetőségeink vannak támogatást igényelni.2018. máj. 3. 10:02
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
KITŐL szeretnél albérlet támogatást kapni????????
3/8 anonim válasza:
Tippre ez már nem az a világ, ahol támogatást kapsz a lakhatásodhoz. Ha jól tudom (ha nem majd kijavítanak) akkor kaphatsz ilyesmit ha a lakhelyedhez közel nem tudsz elhelyezkedni és a munkaügyi központ csak a lakhelyedtől távol talál Neked munkát, amit Te el is vállalsz.
Egyébként a házasság az nem valami felnőtt dolog? A felnőttek meg megállnak a saját lábukon. Akkor házasodj, ha fenn tudod tartani magad/magatokat.
4/8 A kérdező kommentje:
Ja igen, félreérthetően fogalmaztam. Tehát a támogatást nem a fiatalság miatt gondolom, hogy kapnánk. Persze olyan nincs, ezt tudom. A munkahelyem elég messze van jelenlegi lakhelyemtől, ezért érdekel, hogy ilyen esetben igényelhető e valamiféle támogatás. Olvastam, hogy 60 km távolságra kell lenni, de ennél azért pontosabb információkra vágyom. Akkor ezek szerint a munkaügyi központban kellene érdeklődni?
2018. máj. 3. 12:18
5/8 anonim válasza:
Hát nem ! mivel nem vagy munkanélküli.
6/8 anonim válasza:
Ez a 60 km-es dolog akkor játszik, ha (talán 3 hónapig?) munkanélküli vagy, és messze találsz munkát. Szóval feltétel, hogy x ideig regisztrált munkanélküli legyél, anélkül szóba se állnak veled. Plusz vannak még feltételek, de így, hogy most is van munkád, esélytelen.
7/8 anonim válasza:
Ha van munkahelyed, mi köze van a dologhoz a munkaügyi központnak?
A MUNKAHELYEDTŐL szeretnél lakhatási támogatást????
8/8 anonim válasza:
Munkahelyednél érdeklődj. Ez a cafeteria (béren kívüli juttatás) része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!