Koreai albérlők! A szomszédimba most költözött be kb 20 Koreai munkavállaló. Aminek én nagyon nem örülök. Vidéki Komárom-Esztergom megye, kis falu. Az ingatlan családi ház,5 szoba 2 mosdóval. Tudom valamit tenni jogilag?
Aki dolgozott már együtt távokeletiekkel annál meg úgy nevezik, hogy rémálom.
Egészen más amikor valaki túristaként eltölt egy hetet egy külföldön mint amikor megismeri az adott nemzet munkakultúráját.
Én elvennék feleségül egy szép Koreai nőt
34F
24
Itt nem volt szo munkakulturarol. Itt arrol volt szo, hogy valaki feltett egy kerdest, ami mogott felsejlik az idegengyulolet, mivel konkret tenyekkel nem tudta alatamasztani kerdeset. Itt arrol volt szo, hogy kedves kerdezo, barminemu tenyallas hianyaban mar feljelentest fontolgatott egy szamara nem tetszo, idegen csoport ellen. Csak ugy, 'nem tetszenek', 'szurjak a szememet' alapon. Ebben az ertelemben semmi koze nincs a kerdesnek ahhoz, hogy x nepnek milyen a munkakulturaja. Itt egyedul a kerdezorol kaptunk egy bizonyos, nem tul pozitiv kepet. En hosszu eveking eltem Koreaban es nyilvan, nem mondom, elkepzelheto hogy kedves kerdezonek majd adodnak problemai uj szomszedaival. DE - es igazabol egyedul ez a fontos itt - ne akarjunk mar konyorgok ugy feljelenteni embereket, hogy azok semmit sem kovettek el ellenem!
Észak- v. Dél-Koreaiak? ... nem mindegy.
A Dél-Koreaiaknak örülhetsz, mert bár nem hinném, hogy ide jönnek éhbérért dolgozni, az Északiakat meg nem hiszem, hogy Kim Dzsongun elengedi őket ebbe a "romlott kapitalista" országba!!
Mongóliából inkább valószínű, (sok városban dolgoznak már évek óta) hogy idejönnek, kinézetre nem nagyon lehet megkülönböztetni őket, mint ahogy az Európaiakat sem tudnák egyértelműen beazonosítani Ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!