Vas, Veszprém vagy Komárom-Esztergom megyében olcsóbbak az ingatlanok?
Melyik megyében lehet könnyebben saját ingatlanhoz jutni? Valamilyen falusi parasztház vagy hétvégi ház kellene minél olcsóbban.
Ahogy észrevettem Veszprém megye elég drága, de ez tetszik a legjobban, a várost nagyon szeretem, szívesen költöznék valami környező faluba és bejárni Veszprémbe. Imádom ezt a helyet, de ahogy észrevettem a turizmus miatt nagyon felmentek az árak, és emiatt nehéz megvenni állandó lakhatásra az ingatlanokat!
Vas eléggé közömbös számomra, de ez van elsődlegesen a tervben, mert ahogy nézegettem, itt olcsóbbak egy fokkal az ingatlanok és Szombathely nem rossz város ahogy hallottam.
Komárom-Esztergom szintén közömbös számomra.
Bónusznak gondolkodtam Somogy megyén, ez lenne ilyen szempontból a legreálisabb, de sajnos ki kellett lőnöm, mert állítólag nagyon "sötét"...
Mi a véleményetek?
Köszönöm!
Nem tudom, honnan költöznél, de nagyon el vagy tájolódva.
Ui. ezek a megyék nem homogének.
Veszprém megyében ott van Devecser is, tele cigánnyal. Ott biztos találsz olcsó ingatlant! :DDDD
Komárom-Esztergom megyében van Tatabányán pl. a 6-es telep és a Mésztelep. Sétálj ott egyszer egy nagyot, aztán majd örülsz, ha épségben kijutsz onnan. Szintén etnikai okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!