Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ti laknátok olyan lakástömbben...

Ti laknátok olyan lakástömbben, ahol korábban Kádár lakott?

Figyelt kérdés
Nekem ez olyan, mintha Hitler lakott volna ott, elvből is rossz. Nekem. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre
2019. ápr. 1. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy lakás vagy jó, vagy nem.Függetlenül attól, hogy előzőleg kik laktak benne.
2019. ápr. 1. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem izgatna. Ez csak történelem. Hitler sem.
2019. ápr. 1. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Már nem élnek. Nem érdekelne ki lakott ott és mit csinált, ha jó a lakás. Semmilyen hatás-összefüggés nincs.
2019. ápr. 1. 16:02
 4/7 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ne legyél bortermelő. Mert sose lesz hordód bornak. Kádárok csinálják.
2019. ápr. 1. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem volt megtestesült jóság, de azért Kádárt ne vedd egy szintre Hitlerrel. Nem tudom a Sasfészekben most mi van, de ha mondjuk szállodának rendezték volna be, oda nem mennék nyaralni, de eredeti állapotában megnézném, mint a történelem egyik jelentős helyszíne.

Kádár sok helyen lakott életében, én csak a budai házát tudom, hol volt. Ha oda vágynék lakni, nem érdekelne, kié volt korábban.

2019. ápr. 1. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg laknak a volt házában: [link]
2019. ápr. 1. 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha már ez is zavar akkor nem értem, hogy hogyan tudsz olyan országban lakni, ahol korábban Kádár lakott?

2019. ápr. 2. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!