Mennyibe kerülhet mostanában egy új tető egy meglévő 10X10-es "Kádár-kockára"?
Megköszönöm, hogy ha segít valaki aki képben van a mai árakban. A régi tetőt kellene elbontani, majd egy új tetőt megépíteni helyette, cserépfedéssel. Ez milyen nagyságrendben lehet anyagilag kb.?
A másik kérdésem, hogy ha esetleg beépíteni is szeretné valaki, akkor mibe kerülhet ha kialakításra kerülne 3 szoba + egy fürdőszoba? Csak körülbelüli minimálára mennyi lenne a legolcsóbb anyagokból? Előre is köszönöm a válaszokat.
Én a Kádár kocka felújításánál kerültem az olcsó anyagokat. Inkább a magam csináltam meg minőségi anyagokból.
Láttam néhány borzalmas eredményt amikor a mindenből az legolcsóbbat vették és szaki ezt a megrendelői igényt teljes mértékben kiszolgálta.
Egy kollégám most rakatott lapos tető helyett sátortetőt kádárkockára. (emiatt tervezés is kellett az utcakép változás miatt) 6 millió felett jött ki neki.
1,8 m-ból az anyag se jön ki.
Most nem érdemes ilyet csináltatni, mert az építési ÁFA miatt 2019 végéig dili van és nem nagyon tudnak elvállalni semmit, max extra felárral.
Köszönöm a válaszokat.
Akkor jól sejtem, hogy ha valaki beépíteni is szeretné, az legalább 10 millió lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!