Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit csinaljak ha az alberloim...

Mit csinaljak ha az alberloim nemakarnak ki koltozni a lakasbol? Hivhatok rendort?

Figyelt kérdés
3 honapja kiadtam a masik lakasomat alberletbe es azota nem fizetnek semmit sem, 2 fo rol volt szo hogy ott lakhatnak van szerzodes is, de odda jott meg 4 ember akirol nem volt szo. ciganyok. nem menekki a lakasbol, es nem tudom mitcsinaljak, a tobbi lako engem jelentett fel. mas is jart mar igy? /26L

2019. márc. 14. 10:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt jól elcseszted.

Én nem sokat tökölnék vele. Pár barátommal felmennék es pépesre zúznám az arcukat. A nőkét is de csak akkor ha ellenálnak. Menjenek ök bíróságra.

Te ezt nem tudod megtenni. A jog aránytalanul védi a bérlőket. Te jogilag csak perelhetsz. 2-3 év. Pénzt nem fogsz látni arra a 2-3 évre. Utólag sem. Ni cs miből levonni.

Neveden vannak az órák? Nem hiszem, hogy átírták. Kapcsoltasd ki a szolgaltatóval mindet.

Menj fel pár erősebb barátoddal és karbantartás cimszó alatt szereltesd le az ajtókat ablakokat.

Készülj fel ellenállásra. Valószínűleg drog használat is van. A rendőrt nem fogják ezért kihívni, viszont a drog használat és a tanulatlanság megnöveli a fizikai ellenállás kockázatát.

2019. márc. 16. 14:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Vicces, de ha törvényesen akarsz eljárni, akkor - rosszabb esetben - még a lakásodat is bukhatod!

Az sem olcsó szórakozás, hogy a közműveket kikötteted, mert aztán azt vissza is kell kötni...

Csinálsz egy másik bérleti szerződést egy négyfős 140-kg-os "testvérpárral", azok kivágják őket mint a taknyot!

A rendőrökre csak akkor számíthatsz, ha nem kapcsolod be a biztonsági övedet...

2019. márc. 17. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!