Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Milyen minimum összeggel...

Milyen minimum összeggel érdemes felköltözni Budapestre? 300k már elég lehet?

Figyelt kérdés

Mondok pontosabb dolgokat, mert ugye kinek mik az igényei is eleve :)

Szeretnék a következő pár hónapban valamikor felköltözni Bp-re ha találok munkát, egy teljes lakást nem bérelnék, szerintem csak egy saját szobát lakótársakhoz csatlakozva (nem tudom, 60-70k egy szoba?). Ugye oda kell kaució gondolom, plusz első hónapra amíg nem érkezik meg a fizu addig kajapénz (vannak itthon ilyen alap dolgaim hogy rizs meg só meg stb szóval nem a nulláról kell mindent megvennem, de azért enni kell).

300ezer forinttal már el lehet indulni úgy, hogy ki legyen fizetve az albérlet, meglegyen a kajapénzem és azért ha 1-2 este ki akarok menni városba teszem azt az új munkatársakkal akkor ezt megtehessem?

Mit javasoltok?

Előre is köszönöm az építő jellegű tanácsokat.

2019. febr. 25. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10: De nem akar szobatársakat, saját szobát, saját lakrészt akar.
2019. febr. 25. 23:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Sosem fogom megérteni miért van ennyi rossz indulatú ember...
2019. febr. 26. 11:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem hitelem van, havi 80, szóval kb, mint a szobád. Számolj rá 2 havi kauciót legalább, de ha jól értem fiú vagy, ott jelentősen kisebb a kínálat, szinte mindenki csak lánynak adna ki szobát. Rezsi nekem 30 max egy hónapban, bérlet egy tízes, kajálni lehet Aldiból is akciósan, de egy teljes havi étkezés akkor is minimum 60ezer de akkor nagyon ügyesen vásároltál és főztél, amúgy inkább 80. A fizetős programok drágák, de szerintem pont Budapesten van egy csomó ingyen program is, vagy ilyen low budget szórakozás is. Én mondjuk ritkán járok ki, de akkor se költök sokat. Járj utána mindennek, akkor nem olyan vészes. Pipere meg ilyenek mehet minden rossmannból, az a legolcsóbb. Vagy rendelsz netről és webshopokon keresztül tisztító szereket nagy tételben. Pest előnye, hogy ide mindenki szállít ki, tehát nem muszáj helyi boltokban gondolkozni. Én is szinte mindent netről rendelek.

Szerintem 300 a 2 havi kaució miatt túl kevés, de 4-500al már bőven ellehetsz.

(25 éve élek Pesten)

2019. febr. 27. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!