A probléma a következő: Hogy lehet az hogy spórolok a gázzal és mégis jóval több mint a múlt hónapban?
Tavaly november elején költöztünk a párommal albérletbe!
Elég nagy a ház azt nem tudom most hány m2! (Nagyszoba,fürdő,konyha,előtér,ebédlő)
Az első hónapban nem volt sok fogyasztás decemberben már durvább 3-on néha 4-en ment a konvektor, este pedig mindig 2-en!
Nem volt kérdés hogy visszább kell venni picit!
Viszont mikor megtudtam mennyi a mostani gázfogyasztás enyhén lefagytam!
Jelzem ráálltunk arra hogy állandóan 2-en megy a konvektor ritkán vesszük csak fel!
És akkor kérdem én hogy lehet hogy spórolok amennyire csak lehet és mégis több nem pedig kevesebb!?
Mik mennek gázzal a lakásban?
Mi van még máshogy az utóbbi 1 hónapban, mint előtte?
Pl. nyitva tartott ablak...?
Visszanéztem a fogyasztásomat, nekem októberben 20 m3 fogyott, novemberben 120, december, január 180.
Tavaly hasonló arányokka, 30% több, ablakcsere előtt.
Írj konkrét számokat, hogy valamire lehessen következtetni, így nincs miről beszélni.
Nekünk 120 nm hàz, gázkazán kint, havi 20.000-et fizetünk, àtalàny.
Azt hiszem, 163 m3.
Sütő villany, tűzhely gàz, melegvíz bojler.
De ha nem írod le hàny m3, vàlaszt se tudunk adni.
"Eleg nagy a hàz..."
Olyan nagy csak nem lehet, ha egy szoba van benne :)
Miénk igen, nagy.Hàlószoba, gyerekszoba, vendégszoba (fele kondirész) fürdőszoba, spajz, közlekedők.
És ez megvan mondom havi szros 20.000ft -ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!