Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlőt kitenni ilyen hidegben?

Albérlőt kitenni ilyen hidegben?

Figyelt kérdés
Hetvenvalahány éves néni, két negyvenes semmirekellő fiával, két és fél hónapja nem fizetnek...
2019. jan. 7. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
A 2 semmirekellőt tedd ki, a nénit fogd be házimunkára.
2019. jan. 7. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Hát, sajnálnám a nénit, ha lenne adományozni való pénzem, akkor talán megtűrném még őket néhány hétig, ha viszont a családom elől lopják el a pénzt, akkor azonnal repülnének. Néninek azért körbetelefonálnék néhány szállót, hogy hol fogadnák be és el is vinném. A fiúk oldják meg.

Mondjuk az sem mindegy, hogy mióta laknak ott, miért váltak fizetésképtelenné, szóltak-e, hogy bajba kerültek, sumákolnak-e?

2019. jan. 7. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Siman tedd ki oket.

A hazat azert adod ki hogy penzed legyen belole.

A nenit eltudod vinni hajlektalanszallora ha nincs rokona, a 2 fia meg mehet vele vagy ahova akar.

Valaki, aki uzlethelysegeket ad berbe, mondta nekem hogy lakast berbeadni rizikos mert ha nem fizetnek akkor nehez kitenni oket a hazbol.

2019. jan. 8. 01:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom a nénit. De ha én lennék a bérbeadó, nekem sem lenne pénzem mást eltartani. Inkább költök magamra és a családomra. Én azonnal kidobnám őket, a lakbért elengedném, de arra törekednék, hogy a rezsijüket fizessék ki. Azzal nem tartoznak? Ott is fel lehet hatalmas tartozást halmozni.
2019. jan. 8. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ingatlan bérbeadás NEM szociális alapon működik. Miért jó tökidegenek lakhatást biztosítani úgy hogy NEKED kerül pénzbe?? Ennyi fölös pénzed van?
2019. jan. 8. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalasod. Egy pillanatig se. Viszont tényleg, nem mindegy hogy sumákolnak vagy nyomós indokuk van. Bár utóbbi esetben sem lehet végtelen a türelmed. Ez nem jótékonysági intézmény.
2019. jan. 8. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Repülnének mint a kismadár.

Értem én hogy sajnálat, meg jó szív. De ők sem sajnálnak téged amikor ingyen használnak egy 10+ milliót érő ingatlant ami a te tulajdonod.

2019. jan. 8. 20:33
 8/9 anonim válasza:
100%

Van pénz nincs akkor viszontlatas nem rokonom nem baratom semmi kozom hozza

Mas fizetne erte

2019. jan. 8. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:
81%

Kérdés, küldtél-e fizetési felszólításokat, stb. Van-e közjegyzői szerződés. Egyáltalán mi található a bérleti szerződésben? Adtak-e befogadó nyilatkozatot? Kértek-e halasztást, részletfizetést? Ki a szerződő, a néni vagy valamelyik gyereke?

Egyébként papíron most nem tudod kitenni őket. Ki kell deríteni, rendelkeznek-e más ingatlantulajdonnal. (Nagyon sokszor igen!)

Ha ezek kiderülnek, akkor lehet konkrét tanácsokat adni.

2019. jan. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!