A családok támogatása érdekében miért nem lenne célszerű a tulajdonosi jogok ideiglenes korlátozása?
Őszintén? Ha ezt megtennék, akkor lezárnám mindkét ingatlanomat és nem adnám ki őket többé. Nem kockáztatnék mert így is szívok egy szívességből befogadott kétgyerekes családdal minden hónapban immáron 7. éve. Csak 45.000+rezsiért bérlik a 46 nm-es budapesti lakásomat de azt se akarják kifizetni. Es ezt még kötelezővé is tennék? Na nem, köszi.
Nekem is van 3 gyerekem, azok nem számítanak?
Nem kaptatok csok-ot?
Mi kell még?
Nyilvánvaló trollkérdés.
A kérdezőnek tele van a töke a gyerekeseknek adott kedvezményekkel, ezért lázít ellenük a trollkodással.
23: "gyerekkel sorállás nélküli bejutás a háziorvoshoz"
Ez úgy marhaság, ahogy van.
Ha gyerek-háziorvosnál vártok, akkor értelemszerűen mindenki gyerekes, tehát szó sincs sorállás nélküli bejutásról.
Ha a szülőnek kell elmennie orvoshoz, csak végszükség esetén viszi magával a gyerekét. Ott tehát nincs miről beszélni. Én pl. 45 évem alatt egyszer sem vártam úgy sem háziorvosnál, sem szakorvosnál, hogy egy másik várakozó felnőtt beteg a gyerekét elhozta volna, mert nem volt kire hagynia. Épp ezért sosem láttam olyat, hogy valaki emiatt előre kéredzkedett volna. De ha holnap ilyet látnék, én is előre engedném, és - a nagy számok törvénye alapján - késő öregkoromban várható, hogy még egyszer így járok. Valahogy talán kibírnám...
"Csak 45.000+rezsiért bérlik a 46 nm-es budapesti lakásomat"
#22-es! Figyelj már! Komolyan írom: kivenném a lakásodat 60k + rezsiért, egy évet előre kifizetek.
(a sajátomat meg addig kiadom 130-ért...)
Deal? Na? Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!