Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A családok támogatása érdekébe...

A családok támogatása érdekében miért nem lenne célszerű a tulajdonosi jogok ideiglenes korlátozása?

Figyelt kérdés
Az albérletben élő, gyermeket nevelő családok helyzetét segíthetné, ha a tulajdonosi előjogokat háttérbe szorítanák. Illetőleg szabályzott bérleti feltételeket és konstrukciókat kellene bevezetni a gyermeket nevelők életének megkönnyítésére.
2019. jan. 3. 21:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne célszerű korlátozni a szülői jogait annak, aki nem képes gyermekének megfelelő lakhatási körülményeket biztosítani? Nem kell válaszolni, demagóg a kérdésem, ahogy a kérdezőé is...
2019. jan. 4. 10:16
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Ha ezt megtennék, akkor lezárnám mindkét ingatlanomat és nem adnám ki őket többé. Nem kockáztatnék mert így is szívok egy szívességből befogadott kétgyerekes családdal minden hónapban immáron 7. éve. Csak 45.000+rezsiért bérlik a 46 nm-es budapesti lakásomat de azt se akarják kifizetni. Es ezt még kötelezővé is tennék? Na nem, köszi.

Nekem is van 3 gyerekem, azok nem számítanak?

2019. jan. 4. 12:02
 23/33 A kérdező kommentje:
09:04 : Nem mindenkinek! Csupán egy csoportnak! Most is van már jó pár ilyen: gyerekkel sorállás nélküli bejutás a háziorvoshoz. Olcsóbbvasúti jegy, ha a gyereket is viszem. Adókedvezmények a gyerekek után. Ezeket mind kapja, akinek családja van. Mindenki kapja?! Dehogy, mert ez egy előjog a gyerekkel és nem illet meg mindenkit. Ugyanebből kell minnél több!
2019. jan. 4. 13:49
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem kaptatok csok-ot?

Mi kell még?

2019. jan. 4. 13:55
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Lakáshoz jutásra ott a csok. Kifejezetten a családosoknak szól. Milyen jogra gondolsz kérdező? Milyen tulajdonosi jogokat kéne korlátozni?
2019. jan. 4. 14:00
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvaló trollkérdés.

A kérdezőnek tele van a töke a gyerekeseknek adott kedvezményekkel, ezért lázít ellenük a trollkodással.

2019. jan. 4. 14:38
 27/33 anonim ***** válasza:
89%

23: "gyerekkel sorállás nélküli bejutás a háziorvoshoz"

Ez úgy marhaság, ahogy van.

Ha gyerek-háziorvosnál vártok, akkor értelemszerűen mindenki gyerekes, tehát szó sincs sorállás nélküli bejutásról.

Ha a szülőnek kell elmennie orvoshoz, csak végszükség esetén viszi magával a gyerekét. Ott tehát nincs miről beszélni. Én pl. 45 évem alatt egyszer sem vártam úgy sem háziorvosnál, sem szakorvosnál, hogy egy másik várakozó felnőtt beteg a gyerekét elhozta volna, mert nem volt kire hagynia. Épp ezért sosem láttam olyat, hogy valaki emiatt előre kéredzkedett volna. De ha holnap ilyet látnék, én is előre engedném, és - a nagy számok törvénye alapján - késő öregkoromban várható, hogy még egyszer így járok. Valahogy talán kibírnám...

2019. jan. 5. 17:50
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig lazítani kéne a szabályozáson. Ha a kedves család nem fizet, akkor a tulajdonos azonnal kitehesse őket a saját tulajdonú lakásából. Télen is. Nem az ő feladata a gyerekek ellátása, gondoskodjanak róluk a szüleik vagy (végső esetben) az állam.
2019. jan. 5. 23:33
 29/33 anonim ***** válasza:
58%
Miért ignorálod a kérdésem????? :D
2019. jan. 6. 05:43
 30/33 Estádio de Felchút ***** válasza:
62%

"Csak 45.000+rezsiért bérlik a 46 nm-es budapesti lakásomat"

#22-es! Figyelj már! Komolyan írom: kivenném a lakásodat 60k + rezsiért, egy évet előre kifizetek.

(a sajátomat meg addig kiadom 130-ért...)

Deal? Na? Na?

2019. jan. 6. 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!