Adnának nekem így albérletet Angliába?
Szóval csak 3 hónapnyi munkaviszonyt tudnék igazolni, az is másik városba szólóan, új helyen még munka nélkül lennék.
Helyesírásért bocs, autokorrekt atiavitott dolgokat, meg gyorsan pötyögtem telon
Nem valószínű.
Egyrészt az új helyre költözéskor nem is lenne munkahelyed, hiába volt előtte pár hétig, hónapig, amikor credit checket csinálnak, nem fogsz tudni felmutatni semmit, nem hogy egy minimum 3 vagy 6 hónapos munkaviszonyt.
Szerintem vegyél ki egy szobát először, menjen utánad a barátnőd, helyezkedjen el ő is, és akkor lesz pénzetek depositot fizetni, lesz mind a kettőtöknek munkaviszonya, sokkal könnyebb lesz kivenni valamit így, mint csak úgy a nagy semmire. Max. 6 hónapot kellene kibírni így.
Vagyis én így csinálnám, van 6 év angliai élet a hátam mögött.
Persze lehet szerencséd.
biztos, hogy ez így nem fog menni.
nekünk anno hat hónapot előre be kellett fizetni az egész lakás bérléséhez, mert kevesebb, mint két éve laktunk kint. sőt, én már túl voltam a két éven, de a tesóm és a barátnője nem, három embernek se adtak ki így egy egész lakást, csak hathavi előleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!