Valahol lehet még találni albérletet 100eft alatt Budapesten vagy környékén?
Fosbúk?
Amúgy ami nincs az INGATLAN.COM oldalon, az nem is létezik!
Ja, és titkos tipp: GÖDÖLLŐ. HÉV, busz, vonat is jár oda. Nagy leépítések is voltak az ottani cégeknél, így sok lakás megüresedett.
Bakker... Ritka szerencsés leszel, ha találsz ilyent.
Sok sikert hozzá!
Budapesten nagyjából sehol nem kapsz, maximum ismerőstől, baráti alapon. Sőt, vidéki nagyvárosokban is egyre kevésbé, ott is 70-80-tól indulnak a lakható lakások.
Gödöllő azért odébb van, ha minden nap Budapestre kell járni, és azért a helyi közlekedés, lehetőségek is mások. Érdemes lehet viszont Dunakeszi-Vác vonalon nézelődni, onnan elég gyors a vonat.
A megfizethető elég relatív. Budapesten az albérletek pár nap, a drágábbak pár hét alatt elkelnek, tehát vannak bőséggel, akinek megfizethető. Ez a szomorú valóság.
Sajnos marad a társbérlet és a szoba.
Csak baráti, ismerősi alapon lehet és megértem azokat akik teljes áron adják ki csak az ingatlanjaikat. Én is ezt fogom tenni, soha többé nem fogok jótékonykodni, mert nem éri meg. Befogadtam egy kétgyerekes családot kaució nélkül és azota is minden hónapban megbánom.
Jelenleg 45e+rezsiért (kb 25-30e) adok ki immáron 7. éve egy 46 nm-es másfél szobás alacsony rezsijű, felújított, extrás, félig bútorozott, felszerelt lakást a 18. kerületben (nem a havannán) nekik.
Most fogom majd először megemelni a bérleti díjat. Valószínűleg a bérlőm le fog lépni miatta, de nem bánom mert minden hónapban rá kell írnom hogy ugyan mikor akar végre fizetni és ebből rohadtul elegem van..
Soha többé nem fogom kiadni baráti alapon az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!