Budapesten melyik kerületben keressek albérletet?
Maximum 100 ezer forintot tudok rászánni és minimum másfél szobás kellene, a munkába járás viszonylag egyszerű legyen és ne egy munkahely legyen a környéken.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Budapestet átutazni 3,5-5 óra is lehet, ezért a kérésed teljesüléséhez a munkahelyedhez vivő járat mellett/közelében kéne lakást bérelned.
Így amíg nincs munkahelyed, a kérdést nem lehet megválaszolni.
"... a munkába járás viszonylag egyszerű legyen és ne egy munkahely legyen a környéken."
Neked mi a munkahely?
Árufeltöltő, asztalos, vagy szívsebész vagy?
Egyébként - munkahelytől függetlenül - ekkora lakást (minimum 1,5 szobás) nem fogsz kapni ennyiért Budapesten, még a külső kerületekben sem.
Célozd meg az agglomerációt, ahonnan hamarabb bent vagy Budapest szívében vonattal, mint a külső kerületekből.
"Budapestet átutazni 3,5-5 óra is lehet, ..."
Igazad van, csak akkor el kell indulni a II-ik kerületből, útba kell ejteni Békéscsabát és onnan már csak egy ugrás a XVII-ik kerület.
4: Kimaradó járatokról, üzemzavarról és dugóról hallottál? Én az elmúlt héten eddig ötször mentem 2 szállással 6 megállónyi utat 50 perc alatt, mert kimaradt 2 BKV-járat, és kétszer mentem taxival 60 perc alatt 5 km-t, mert dugó volt.
Délután 4 körül autóval - vagy most, hogy nem jár a metro, villamos, pótlóbusszal - nem ritka, hogy 1 km-t métert 60 perc alatt sem haladsz.
Egyébként dugó NÉLKÜL Budapest északi határától a déli határáig menetrend szerinti haladással 2,5 óra körül van.
8: jav. 2 szállással helyett: 2 átszállással.
De pl. van HÉV, ami csak 30 percenként jár, pl. lekésed a megcélzottat egy útforgalmi akadály miatt, és máris +25 perc csak az EGYIK átszállási ponton az utazás közben.
De simán összejön a 20-25 perc várakozás egy 8-10 percenként közlekedő busznál is, ha kihagynak 2 járatot egymás után, mert bizony ez gyakran előfordul.
Gondolom, sose jártál Budapesten, csak a fantáziáid alapján döntötted el, hogy milyen a budapesti közlekedés, és hogy én biztos hazudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!