Budapesten melyik kerületben érdemes lakást kivenni?
Figyelt kérdés
Vidékről költöznék fel.2018. máj. 31. 20:22
1/6 anonim válasza:
A napi/heti rendszerességű úticéljaidtól és az anyagi helyzetedtől függ.
3,5 órába is beletelhet, mire átutazod a várost.
2/6 anonim válasza:
Ha az érdekel, melyik gettós környék, azt nem lehet kerület alapján megmondani, mert majdnem mindegyiknek van jó meg rossz része is.
3/6 anonim válasza:
Jaja, egy kerület akkora, mint egy megyeszékhely.
4/6 Estádio de Felchút válasza:
V. kerület, de annyi pénzed úgysincs.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ár-érték arányban 4. és a 15. kerület tök jó, mi ez utóbbiban lakunk. Mindenki azt mondja, hogy sok a nem-napon-barnult egyén, de az Erdőkerülő, Zsókavár utca környéke tök jó. 7-es busszal meg 20 perc a Blaha. Persze ez csak akkor jó, ha nem dél-budán dolgozol.
6/6 anonim válasza:
Én a 13-ban lakom jelenleg, és nagyon szeretem. Közel van a város (15-20 perc), és mégis nyugis, itt van a Margitsziget is, az Óbudai sziget sincs messze, a munkahelyem 15 perc... Szeretek itt lakni. A 17-ből költöztem ide, és azt utáltam. Annyira messze van mindentől, meg nincs ott semmi... Azt nem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!