Budapesten melyek a "jó" kerületek, hova érdemes költözni?
Úgy alakulni látszik, hogy Budapesten folytatom a karrierem.
a 10. Kerületből kaptam munkaajánlatot, így annak környékén keresek.
Fiatal srác vagyok, mind éjszakai közlekedés, mind szórakozóhelyek közelsége is fontos, plusz mivel vidékről megyek fel, nem egy halott gyártelep panellakásában akarnék bérelni, és nem si olyan helyen ahol "fél" az ember hazamenni. (olvastam itt pár helyen hogy pont kispest-kőbánya ilyesmi)
Nem tudom, a 10. kerületen belül hol dolgozol?
Szerintem a 11. kerület a legjobb, de azt veszem észre, sokan mások is szeretik. Zöld, sok parkja van, kellemes, van nyüzsisebb és nyugodtabb része is (én magam fiatalon is a nyugit szeretem), aránylag jó a tömegközlekedése. Rossz arc a budapesti átlaghoz képest kevesebb van, bár hajléktalan viszont rengeteg.
A 10. kerülettől lehet nagyon kieső a 11., attól függ, hol dolgozol.
Én a 10.-et is csípem, szomszéd kerület, határán lakom. Újhegy, Óhegy, Harmat utca végig jónak néznek ki, de az Örsön az Árkád mögötti/melletti lakótelep is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!