Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten melyik kerületen...

Budapesten melyik kerületen érdemes lakást bérelni?

Figyelt kérdés

2017. febr. 7. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Mindenhol érdemes, a lakásárak egyelőre minden kerületben növekednek és kiadni is jól ki lehet mindenhol. Szóval amit a pénztárcád bír. Ha benne szeretnél lakni azt mérlegeld, hogy munkába meg ide oda járni honnan lenne kényelmesebb. Tömegközlekedéshez futárral nézegess, hogy mennyi idő eljutni, autóval meg google maps segít (hogy általában mekkora a forgalom).
2017. febr. 7. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Bocsánat előző vagyok, félreolvastam a kérdést, azt hittem vásárolni.

Bérelni pedig mindenképpen olyan helyen érdemes, ahonnan a legkönnyebben tudsz bejárni oda ahol dolgozol vagy tanulsz (amennyire a pénztárcád engedi). Ha pedig majd máshol dolgozol akkor átköltözöl, az albérlet rugalmas. Arra figyelj, hogy igyekezz határozatlan idejű szerződést kötni, ne határozottat. Én metróvonal mentén bérelnék, de nem a belvárosban, hanem egy kicsit nyugisabb környéken (M4 Bikás park, M2 pillangó utca,

2017. febr. 7. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat előző vagyok, félreolvastam a kérdést, azt hittem vásárolni.

Bérelni pedig mindenképpen olyan helyen érdemes, ahonnan a legkönnyebben tudsz bejárni oda ahol dolgozol vagy tanulsz (amennyire a pénztárcád engedi). Ha pedig majd máshol dolgozol akkor átköltözöl, az albérlet rugalmas. Arra figyelj, hogy igyekezz határozatlan idejű szerződést kötni, ne határozottat. Én metróvonal mentén bérelnék, de nem a belvárosban, hanem egy kicsit nyugisabb környéken (M4 Bikás park-Kelenföld (őrmező), M2 pillangó utca, M3 Ecseri út-Határ út között). Ha kevesebb pénzed van akkor Csepel vagy Újpalota.

2017. febr. 7. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Jól mondta az előző válaszoló.
2017. febr. 8. 06:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hol dolgozol. Mindenképp a közlekedés alapján döntenék, mert Bp-en simán lehet másfél óra is míg egyik végéből eljutsz a másikig.
2017. febr. 14. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Pillangó park közvetlenül metro mellett van
2017. márc. 18. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!