Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Megéri elköltözni?

Megéri elköltözni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok,nem küldtek el otthonról csak külön akarokkköltözni.Óránként 850 ft 4-8 órás munka,egy szobás albérlet "vidéken".Megéri?
2018. nov. 19. 19:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem éri meg semmiképp, hiszen kidobott pénz. Ha jól megvagy otthon, akkor maradj és spórolj. Adj a rezsibe keveset.

Azt leírhattad volna, hogy mennyi jön össze egy hónapban, de heti 30 órával számolva 100.000 Ft körül. A fővárosban ez szobabérlésre sem elég (úgy, hogy maradjon belőle valami), vidéken a fele simán elmegy szobabérlésre, akkor meg minek? Gondolom otthon is van szobád.

2018. nov. 19. 19:09
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem kérik itthon hogy adjak bele,igazából először jogosítványt akarok szerezni,érettségire apám azt mondta add egy autót de ha megtudom venni megveszem én magamnak.Lehet garázst is bérelek neki.
2018. nov. 19. 19:11
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem éri meg.

Akár 4, akár 8 órás a munka, mert ablakon kidobott pénz.

Ha van felesleges pénzed gyűjtsed, hogy 23 éves korodra összejöjjön annyi, (2-3 millió) hogy egy saját ingatlan önrészét fedezze.

(Én otthon laktam, mégis megoldottam a magánéletem és tudtam házasodni is, amikor eljött az ideje. Nem ettől függ!)

2018. nov. 19. 19:13
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha mindenképpen el akarod dobálni a pénzed szíved joga, bár kétlem, hogy dolgozol, ha ennyire nem vagy tisztában az értékével. De tényleg, tedd, ahogy jólesik.
2018. nov. 19. 19:13
 5/21 A kérdező kommentje:
Szerinted a jogosítvány a pénz eldobálása?
2018. nov. 19. 19:15
 6/21 A kérdező kommentje:
Habár nem kell az a garázs,meg az elköltözés is rossz öltet.A saját tényleg jó lenne mert több szabadságom lenne ott.
2018. nov. 19. 19:17
 7/21 A kérdező kommentje:
Főleg ha egyedül élek majd,nincs szükségem társra mert így több marad nekem.
2018. nov. 19. 19:25
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Hú, de hibásan gondolkozol, vagy csak szórakozol.

A jogsi nem pénzkidobás. Az autó lehet az, ha nincs szükséged rá, meg ha valami romhalmazt veszel. Utóbbinak a garázs is pénzkidobás.

Ez a társ nélkül több marad neked megnyilvánulás pedig nettó agyfIIsz.

2018. nov. 19. 19:49
 9/21 A kérdező kommentje:

Nem szórakozok,nem értem a problémád

Az autóra szükségem lesz,szerintem egy Suzuki Swift 1.3 használtan megéri.

Miért is? Van egy saját ingatlanom amiben egyedül elég kényelmesen elférek,se nő vagy gyerek akire pénzt kéne költeni így mehet sokkal fontosabb dolgokra.Esetleg anyámnak küldök haza pénzt ha szüksége van rá.

2018. nov. 19. 20:01
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Már miért ne költözne el a kérdező? Ez az élet rendje nem igaz? Ki kell költözni valamikor anyuci szoknyája alól, és fiatalok 90%-a albérletbe megy. Én is 19 évesen léptem le otthonról ez a normális, ne adjatok hülye tanácsokat légyszíves.
2018. nov. 21. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!