Szerintetek nőként, nő vagy férfi lakótársat válasszak?
Még csak a címet olvastam el és már akkor az volt a véleményem, hogy férfit.
Én ugyan még egyikkel sem laktam a családomon kívül, de bérbeadó vagyok és azt tapasztaltam, hogy a férfi-nő, férfi-férfi felállás mindig zökkenőmentesebb és tartósabb, mint a nő-nő.
Persze remélem, hogy jó emberismerő vagy és nem a külsőségek alapján fogsz választani magad mellé lakótársat és akkor semmi gondod nem lesz. Rámászni meg arra szoktak, aki erre vevő.
én lakótársam is nő, végülis tök jól kijövünk egymással, természetesen összetűzések előfordultak, de ez az albérletezés átka :)
Kicsit tisztaságmániás a csaj, én meg nem bírom tartani a lépést evvel, de ez most mindegy, jól tud működni férfi-nő lakótársi kapcsolat.
Volt egyszer az eleje felé amolyan házibulink, ahol amikor elmentek a vendégek, akkor bepróbálkoztam nála XD de azon kívűl sosem nyomultam rá, nem szoltam bele a magánéletébe, (kivéve amikor felhozott egy faszit és kivette a sörömet a hűttőből a legnagyobb balhém akkor volt vele, napokig nem szóltam hozzá) sohasem ettem meg a kajáit, de sokszor adott nekem a főztjéből, nem tudok mi mást írni, jóban vagyunk.
A családja nem tudom mit szól, egyszer volt ott az öccse, egy napra, és megivott 2 sörömet, én adtam neki, de akkor sem szimpi.
"párom sem lesz soha, mert mindenki rosszra fog gondolni ha meghallja hogy egy fiúval élek."
csajnál voltak olyan emberek, hogy hajjaj! Egyikkel a mai napig tartom a kapcsolatot :D
Eközben nálam 2 év alatt 1 csaj járt, mert nagyon pisilnie kellett, azóta is azt hallgatom :D
Nem hinném, hogy számít a nem...
Én nő vagyok és laktam mindenféle emberekkel, sosem érdekelt, hogy milyen, alaprendességen túl. Kit érdekel, hogy hol sminkel és mit gondol a kilóimról? Nekem a lakótárs majdnem pont olyan volt, mint a szomszéd, semmi közünk nem volt egymáshoz. Az sem érdekelt, hogy nála lóg-e valaki, csak az én életterem legyen OK. Sosem volt semmi gondom, kivéve, amikor egy pár folyton otthon volt és feltekerte a termosztátot. De ez sem nemfüggő.
Hogy lennél valakinek az ingyen takarítónője, ha nem akarod? Én laktam kettesben fiúkkal, mondjuk nálam lustábbnak nehéz lenni (programozó voltam, a lustaság programozói erény :D), a saját abszolút minimum melómat merő büszkeségből elvégzem, másét evidens, hogy nem. De a fiúk ugyanúgy tudnak takarítani, mint én (egyesek nyilván jobban is). Sosem mozdultak rám, mások sem gondoltak rólam soha semmit, de én eme évek alatt nem is tudtam, hogy vannak ilyen fura elképzelések, hogy bármi lenne abban, ha egy fiú és egy lány együtt lakik egy lakásban... Máig nem értem ezt.
Ezt a takarítás "versenyt" soha nem értettem. Sok esetben egy túlhajszolt bizonyítási kényszer az egyik részéről, hogy ő milyen pedáns és tiszta.
Ha valaki a saját lakásában lakik, akkor is evidens (normális esetben!) hogy egy héten 1x végigtakarítja a lakást, vagy a saját használata után rendbe teszi a fürdőt, vécét, konyhát.
Ha ez albi, akkor még kivételes előny, hogy a bérlők számától függően csak 2-3-4 hetente kerül rá a heti takarítás.
Erről csak ennyit kell tudni, ezt az első pillanatban le lehet tisztázni és akkor nincs konfliktus. Aki lusta (én is az vagyok) az fogadjon takarítónőt, nincs előírva, hogy neki kell csinálnia, mert azt viszont nem várhatja el a másiktól, hogy az is koszban éljen miatta!
Ez valóban nemtől független, de én mégis azt mondom, hogy kellemesebb a férfi lakótárs, mert rugalmasabb és kevésbé észrevehető.
Ez az én tapasztalatom.
Tehát egy 27 éves nő szerinted "korosodó" és ha valaki nem piszkafa, akkor már dundi? Mondjuk azt sem értem, hogyha dundi, azzal mi a baj, mert van aki kifejezetten azt szereti, ahogy én is.
De térjünk vissza a lényegre!
Egy 27 éves, telt nő igenis takarítson és szolgálja a férfi lakótársát, mert annak ez jár, ezért az cserében "házikedvenc" státuszban szíveskedik megdugni?
A bérleti díját ne fizesse véletlenül?
Nem tudom, hogy nő vagy, vagy férfi, de hogy nem vagy normális, az biztos!
Remélem a Kérdező van annyira intelligens, hogy az ilyen elmebetegeket kiszűri, mindkét nemből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!