Miért néznek rám furán ha elmondom, hogy én férfi lakótársat szeretnék? 24/L
Én teljesen megértelek, szeptembertől beköltöznék Budapestre a suli miatt, és csak férfi lakótársat szeretnék magam mellé! Sose jöttem ki olyan jól a nő ismerőseimmel. mint a férfiakkal, sokkal nyugodtabb, szabadabb vagyok velük, mint egy nővel. Velük igazán önmagam lehetek, úgyhogy emiatt se választanék női lakótársat. :)
Drukkolok, hogy valaki normálisat találj!
19/l
#5 Ez így nem igaz! Nem írom le újra, bemásolom egy másik kérdéhez adott válaszomat.
"Én például azért keresek női lakótársat, mert szimplán sokkal jobban jövök ki velük. Tanuló vagyok, de illene már kilépnem a szülőktől. Házias vagyok. A tipikus férfimunkákat, mint barkácsolás, szerelés, javítás, felújítás, stb mind elvégzem. Emellett szeretek főzni, takarítani, és vasalni is tökéletesen tudok. Még csak nem is "cselédnek" keresek lányt. Egyszerűen csak velük sokkal jobban el tudok hülyülni, komoly témákról beszélni, stb.
Össz-vissz 2 hibám van. Az egyik hogy dohányzom (lakásban nem, ha van erkély kimegyek, ha nincs akkor derékig kihajolok az ablakon). A másik, hogy a kötelező órarendem sajnos olyan, hogy nem tudok 6 órásnál hosszabb munkát vállalni egy darabig, így havi 43.000 a nettó keresetem, amiből a bérleti díj mellett meg kéne vegyem a bkvbérletet (3.500), a cigit (8.000), és a kaját (fejekre osztva 5.000). Tehát 16.500. Marad 26.500 a bérletre és a rezsire. Még ha a cigit máshogy is intézem, akkor is 34.500. Abból pedig senki nem fog társulni velem..."
Kérdező ezzel semmi gond nincs! Olyan vagy, mint én, csak nőben. Egyszerűen nem jó a saját neműekkel. Velük egyszerűen máshogy beszél, viszelkedik, máshogy él az ember.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!