Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 34 nm-en elfèr egészségesen 2...

34 nm-en elfèr egészségesen 2 ember?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? 34 nm-es lakást talàltam (1 szobás, de gondoltam paravánnal vagy valamivel csinálhatnànk 2 felet belőle..)
2018. aug. 2. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem akkor is kell személyes tér,ha párról van szó.

Én biztosan megbolondulnék,ha folyton össze lennék zárva valakivel egy szobába.

A személyes véleményem,hogy a garzont egy személynek találták ki.

Sajnos ezért rohadt drágák már a garzonok is,mert vannak olyan párok,akik két fizetésből veszik ki,így rohadt drágán adják ki.

2018. aug. 3. 10:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja bocs, a mi anyukánkat, hogy nem futja sokszobás nappalis albérletre. :D

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?

2018. aug. 3. 10:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, rendkívül ostoba kérdést tettél föl!

Elfér-e egészségesen ...?

Én a tesómmal huszonévesen elfértem volna. A többi itt válaszoló egytől egyig azt mondja, hogy nem férne el.

Kolompárék a cigánylaposon meg kilencen elférnek ekkora lakásban. :DDD

Most akkor csinálhatsz statisztikát, hogy ennyi % igen, annyi % nem, de te nem az én személyiségem vagy, nem is az 1-es, 2-es akárhányas válaszolóé, hanem te: te vagy.

Te ismered magadat és a testvéredet. Mit számít neked, hogy más hol férne el?

2018. aug. 3. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:
16%

"Ja bocs, a mi anyukánkat, hogy nem futja sokszobás nappalis albérletre. :D

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?"

Egy párnak is kell legalább egy nappali+szoba.

Ahogy a dolgok mennek,amúgy is egyre kevesebben fognak saját ingatlannal rendelkezni,akkor meg már nem átmeneti lesz a megoldás,hanem az egész életedre kihat.

Gondolom te egész életedben majd akkor egy egyszobás lyukban akarsz élni.

Mindent annyiért adnak ki,amennyit fizetnek érte.

Sok pár inkább nyomorog egy garzonban,ezt is bevállalja.

Ezzel csak a lakáskiadók járnak egyre jobban,amikor a bérlők egyre jobban leadják az igényeiket.

Persze ha te saját lakást biztosra veszed,akkor már a helyzet,de ha egyikőtök fizuját elviszi a garzonalbi,akkor még lassabban fog összejönni.

Mondom,eleve a garzont arra tervezték,hogy egyedülálló emberek lakjanak benne.

Sajnos olyat is láttam már,aki garzon albérletbe még gyereket is vállalt.

Hosszú távon szerintem a párkapcsolatot is megmérgezi,ha egy ilyen kis térbe össze vannak zárva.

2018. aug. 3. 14:44
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

Azért legyünk tisztában a fogalmakkal, a 34 nm-es lakás nagy eséllyel messze nem garzon. Garzon az a pici lakás, ahol kvázi minden egy légtérben van, konyha helyett főzőfülke (vagy amerikai konyhának csúfolt egy légtér) van, a fürdő is akkora, hogy a zuhanyzó befér.

Ezek a 20-25 nm-es minilakások, ezek a garzonok.

Attól, hogy egy lakás egy szobás, még nem lesz garzon automatikusan. És egy egyszobás lakásban is el tud férni egy pár, sőt, a kérdező példája alapján testvérpár is. Feltéve, hogy nem hiányzik nekik, hogy magukra csukhassák az ajtót.

2018. aug. 3. 14:52
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Ezért tanácsoltam a kérdezőnek,hogy ennyi négyzetméternél lehet találni 1,5 szobásat is.

Az teljesen mindegy mekkora a szoba.

Akkor is egy térben van két ember.

Tehát,ha az egyik aludni akar,a másik pedig zajong,akkor nem lesz hosszú a béke.

2018. aug. 3. 14:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
En fosulirol frissen szabadultkent eltem 32 m2-en az akkori parommal majd 4 evet egyutt. Nem mondom hogy nagyon kenyelmes volt, de elfertunk, megoldottuk a dolgot. Most kozel a 40-hez meg mindig nosztalgiaval gondolok vissza azokra az evekre, eletem egyik legszebb par eve volt :)
2018. aug. 3. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!