180 ezer forintos fizetésből albérletet fent tartani?
Attól függ hol. Budapesten 100 ezer plusz rezsi alatt nagyon nehéz lakható albérletet találni.
Én azt mondanám, két főre 180 ezer úgy hogy albérletet is kell fizetni iszonyú kevés, nem mernék belevágni.
Kb 40 ezretek maradna két főre enni, bérletre, gyógyszerekre, tisztító és tisztálkodó szerekre, egyéb váratlan kiadásokra.
Videki varosban 40 ezer az alberlet.
Kajara, haztartasi szerekre elmegy kb 60 havonta, rezsi legyen 40.
40 marad ho vegere kozlekedesre, egy kis kikapcsolodas, stb
Nem sok penz de ha a parod is elhelyezkedik es legalabb 120at hazavizs akkor mar meg lehet kenyelmesen elni.
Akkor viszont hosszú távon ennyi marad a fizetés...Én nem mernék albérletbe menni így, hiszen ha te mondjuk beteg leszel és a fél hónapra csak táppénzt kapsz, vagy bármi extra kiadás (elromlott hűtő mondjuk) fellép, akkor nem tudjátok másként kifizetni a hiányt, mint hitellel - amit megint nem fogtok tudni megfizetni. :/
Neked esetleg egy jobban fizető állást nem lehetne találni? Párod elnézné, hogy te tartod el őt?... Tudom, tanul, és az orvosi tényleg nehéz, de akkor is. Nyáron legalább elmehetne dolgozni, hogy annyival beljebb legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!