Egy soron dolgozó gyári munkás fizetésből el lehet tartani egy gyermeket és egy albérletet, egyedül?
Szerinted honann tudjunk erre válaszolni????
Mennyit keresel? Mennyit fizetsz albérletre??
Mert teszem azt keresel a szalag mellet 140-150.000-et albira meg fizetsz mondjuk 40.000- et (vidéki kisebb városokban ennyi) akkor el lehet belőle lenni. Kevés info.
Ez kevés infó így.
Én soron dolgoztam. Az én fizumól (darabbér/teljesítménybér) a pesti 80 ezres albinkat is fent tudnám tartani egyedül, úgy h nem nélkülözünk.
Szóval mennyi a bevétel, és mennyi a főbb kiadás
Az infók mennyisége/pontossága miatt csak egy válasz lehetséges:
lehet, hogy igen, de az is lehet, hogy nem.
1. Mennyi a "soron dolgozó gyári munkás" fizetése?
2. Mennyibe kerül az "egy albérlet"?
3. Mennyi idös az "egy gyerek"?
Gyerek mellett ugye csak 1 műszakban lehet dolgozni. Így meg lehet, nem túl sok a fizetés.
Ha megmondod mennyi, meg az albérlet mennyi, és a gyerek mennyi idős, akkor TALÁN tudunk válaszolni.
Köszönöm.
Az ilyen gyökerek, mint a 6os ,akik természetesen mindent tudnak rólam, inkább kerüljék már a kérdést.
Igazatok van kicsit kevés volt az infó. Csak nagyon hosszú a storym.
Magyarországon másfél évet dolgoztam soron akkor 435ft/ óra volt.
2011 ben jöttem ki. Azóta nem voltam otthon.
Szerettem volna tudni, hogy most mennyit keresnek a gyári munkások.
Itt született a fiunk ,2 és fél éves.
A párommal való együttélés kikészít idegileg így lépni szertnék.
Napi max 5 percet tölt velünk a többit a telefonjával. A szemetet sem dobja ki maga után, van hogy a vécét sem húzza le..stb, de ami most nagyon fáj, hogy szerelmes lett a szomszéd kislányba,aki 14 éves (a párom)
Egyébként ő 34 férfi, én pedig az ANYA 26 éves. A párom már idősnek tart . Ez nagyon fáj, szval lépnék.
Itt külföldön senkik nincs, félek lépni.
Ha haza mennék ,akkor pedig kb semmit nem tudok, hogy mire számíthatok.
Pesten lakik tesóm. Ő biutos segítene,de ennyi.
Úgy gondolom, hogy jelenleg csak gyári munkát tudnék vállalni Magyarországon. Viszont nem tudom ,mennyit lehetne keresni. El tudnám e tartani magunkat a fiammal.
Mivel hazatérő magyarként migránsok lennénk, nem igazán kapnánk biztosítást. Vagy több évet kelkene várni, ugyanis a hazatérő magyarok migránsok.
Szval, egy pesti albérlet, ovi, plussz lakhatás? Meg tudnám oldani egy fizuból?
Itt természetesen jól élünk, de boldogtalan vagyok, főleg a párom miatt, és néha annyira kell tartanom magam ,hogy ne bőgjek.
Hosszú történet, ezért is sűrítettem bele kb 2 mondatba a kérdést.
Mire számíthatok Magyarországon?
Vagy itt lépek,de arra pénzt kell gyűjteni ,meg persze minden sokkal nehezebb, főleg hogy csak közép szinten beszélem a németet.
Ha elolvasod köszönöm, ha tanácsot is tudsz adni , mégjobban köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!