Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy soron dolgozó gyári...

Egy soron dolgozó gyári munkás fizetésből el lehet tartani egy gyermeket és egy albérletet, egyedül?

Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 08:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
11%

Szerinted honann tudjunk erre válaszolni????

Mennyit keresel? Mennyit fizetsz albérletre??

Mert teszem azt keresel a szalag mellet 140-150.000-et albira meg fizetsz mondjuk 40.000- et (vidéki kisebb városokban ennyi) akkor el lehet belőle lenni. Kevés info.

2017. aug. 8. 08:22
 2/20 anonim ***** válasza:
55%

Ez kevés infó így.

Én soron dolgoztam. Az én fizumól (darabbér/teljesítménybér) a pesti 80 ezres albinkat is fent tudnám tartani egyedül, úgy h nem nélkülözünk.

Szóval mennyi a bevétel, és mennyi a főbb kiadás

2017. aug. 8. 08:30
 3/20 anonim ***** válasza:
5%
Valamelyik gyárban nettó 180 000 a fizetés. Sok diplomás sem kap ennyit.
2017. aug. 8. 08:46
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Az infók mennyisége/pontossága miatt csak egy válasz lehetséges:

lehet, hogy igen, de az is lehet, hogy nem.

2017. aug. 8. 08:58
 5/20 anonim ***** válasza:
56%

1. Mennyi a "soron dolgozó gyári munkás" fizetése?

2. Mennyibe kerül az "egy albérlet"?

3. Mennyi idös az "egy gyerek"?

2017. aug. 8. 09:11
 6/20 anonim ***** válasza:
46%
Gondolom nem az anyuka tette fel a kérdést. Hanem egy olyan aki életébe nem dolgozott gyárba és valami rosszmájúság van a háttérbe de ki kell ábrándítsunk hogy bizony működik a dolog.
2017. aug. 8. 09:23
 7/20 anonim ***** válasza:
29%
Ez nagyon változó. Gyári munkásként kaptam már 170 ezer fölött (de van 200 ezret kereső munkatársam, csak én akkor már eljöttem szülni), míg a szomszéd gyárban 80 -at kapnak.
2017. aug. 8. 09:42
 8/20 anonim ***** válasza:
50%

Gyerek mellett ugye csak 1 műszakban lehet dolgozni. Így meg lehet, nem túl sok a fizetés.

Ha megmondod mennyi, meg az albérlet mennyi, és a gyerek mennyi idős, akkor TALÁN tudunk válaszolni.

2017. aug. 8. 09:57
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az ilyen gyökerek, mint a 6os ,akik természetesen mindent tudnak rólam, inkább kerüljék már a kérdést.

Igazatok van kicsit kevés volt az infó. Csak nagyon hosszú a storym.

Magyarországon másfél évet dolgoztam soron akkor 435ft/ óra volt.

2011 ben jöttem ki. Azóta nem voltam otthon.

Szerettem volna tudni, hogy most mennyit keresnek a gyári munkások.

Itt született a fiunk ,2 és fél éves.

A párommal való együttélés kikészít idegileg így lépni szertnék.

Napi max 5 percet tölt velünk a többit a telefonjával. A szemetet sem dobja ki maga után, van hogy a vécét sem húzza le..stb, de ami most nagyon fáj, hogy szerelmes lett a szomszéd kislányba,aki 14 éves (a párom)

Egyébként ő 34 férfi, én pedig az ANYA 26 éves. A párom már idősnek tart . Ez nagyon fáj, szval lépnék.

Itt külföldön senkik nincs, félek lépni.

Ha haza mennék ,akkor pedig kb semmit nem tudok, hogy mire számíthatok.

Pesten lakik tesóm. Ő biutos segítene,de ennyi.

Úgy gondolom, hogy jelenleg csak gyári munkát tudnék vállalni Magyarországon. Viszont nem tudom ,mennyit lehetne keresni. El tudnám e tartani magunkat a fiammal.

Mivel hazatérő magyarként migránsok lennénk, nem igazán kapnánk biztosítást. Vagy több évet kelkene várni, ugyanis a hazatérő magyarok migránsok.

Szval, egy pesti albérlet, ovi, plussz lakhatás? Meg tudnám oldani egy fizuból?

Itt természetesen jól élünk, de boldogtalan vagyok, főleg a párom miatt, és néha annyira kell tartanom magam ,hogy ne bőgjek.

Hosszú történet, ezért is sűrítettem bele kb 2 mondatba a kérdést.

Mire számíthatok Magyarországon?

Vagy itt lépek,de arra pénzt kell gyűjteni ,meg persze minden sokkal nehezebb, főleg hogy csak közép szinten beszélem a németet.

Ha elolvasod köszönöm, ha tanácsot is tudsz adni , mégjobban köszönöm.

2017. aug. 8. 11:21
 10/20 A kérdező kommentje:
Ja igen, és még azért is kételkedem, mert a párom anyja(még ezek ellenére is párom:( a boschban dolgozik soron, és állítólag 60 ezret keres és, magát sem tudja eltartani és a szociális lakását sem tudja fizetni,cezért nekünk2 kell neki pénzt küldeni mindig
2017. aug. 8. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!