Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ingatlanossal tárgyalni?

Ingatlanossal tárgyalni?

Figyelt kérdés

Oké, gyökér kérdés, nem vagyok profi albérletkereső, ügyintézéshez meg pláne aranyhal vagyok...

Tulajokkal eddig inkább üzenetben tárgyaltam, az könnyű, de most telefonáltam egy ingatlanossal. Délután. Órákon belül mutatta volna a lakást, nekem munka miatt nem volt jó. Mondtam más időpontokat, amire jelezte, hogy megbeszéli a tulajjal és visszahív. Nem hívott.

Most ilyenkor az van, hogy nem tettem jó első benyomást, és már nem vagyok potenciális ügyfél? Vagy csak simán nem juthatott eszébe utána a dolog?

Fogalmam sincs, hogy dolgoznak az ingatlanosok, azzal sem vagyok tisztában, mennyire lenne suttyóság, ha hívogatnám. Jó benyomás, mert nagyon akarom a lakást? Rossz, mert nyomulós liba vagyok, aki képtelen kivárni az ígért visszahívást?

Mikor ügyfelekkel dolgoztam (igaz, tök más szitu), én rühelltem, ha hívogatnak, ha egyszer megígértem, hogy elintézem, amit ígértem... szóval magamtól nem hívnám. De bennem van az is, hogy képek alapján tényleg nagyon bejön a lakás, és nem akarom emiatt elbukni...

Szóval, mi az "illendő" ilyen esetben? Hogy szokás az ilyet intézni?

2018. máj. 17. 18:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyen a piac. Ennek semmi köze az ingatlanoshoz! Ott vagy, tetszik/megfelel? Vedd ki! Ha nem akkor menj tovább. Nincs idő napokig rágódni. Jó helyen, jó áron, jó ingatlant, jó időben, egy magán ember 1-2nap alatt kiad! Egy ingatlanos egy délután alatt!
2018. máj. 18. 23:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az diktál akinél a pénz van, jelen esetben TE! "Ekkor és ekkor érek rá, legyen kedves időpontot egyeztetni a tulajjal!"
2018. máj. 19. 10:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Jaj, mekkorát fordult a világ!

Amikor 2007-ben albérletet (helyesen: bérlemény, de már belehülyültünk ebbe a félrevezető sóba!) kerestem csináltam egy Excel-táblát, és abban pontoztam a kiadó lakásokat. Végül oda költöztem be, amelyik a legtöbb pontot kapta. :-)

Utána még hívogatott egy-két tulaj, hogy még aktuális-e a dolog. :-)

2018. júl. 20. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!