Ha ilyen lenne a szolgálati lakás, elfogadnátok? ( Pest megye)
Majd mesélj, hogy hogy is zajlott a szombat!
Mikorra fogják elbírálni a pályázatokat?
....mert most már azon is izgulhatunk!:)
Írd be a pályázatba, hogy egy éven belül tervezitek a következő babát, de eddig a lakhatás miatt nem mertétek vállalni!
Ez nem CSOK, nem fogják behajtani rajtatok a második gyerkőcöt és ki sem fognak rakni.
Hajrá!!!:)
Ezek után pláne komolyan mondom, hogy be kell írni azt a 2-ik gyereket!
Biztos van hagyva hely szöveges résznek is, ha nincs akkor a gyerekek számához beírni, hogy 1 és +1 tervben.
Egyetlen dolog jutott eszembe, ahogy átfutottam, nem tudom, mekkora a gyerek, de nagyon tanítsd meg neki, hogy a nagyfeszültségű vezetéknek a közelébe is tilos menni. A para attól van bennem, hogy több ilyen történetet láttam a híradóban (gyerek felmászott a vasúti kocsi tetejére, stb.)
Szerintem egyébként a világon semmi baj nincs a vasútállomásos szolgálati lakással, és a fotón úgy néz ki, mint egy kastély :).
Utolsó: igen, a férjemnek is volt egy osztálytársa, aki poénból felmászott a vonat tetejére...
Egyébként ma megnéztük. Az út előtte már aszfaltozott, a bejárat innen, külön ajtón van a település felől. A sínek sincs közel, de egyedül amúgy sem közlekedik.
A lépcsőház véleményem szerint borzalmas, szűk és dohos. A lakás: szobák frissen festettek, parkettásak. A fürdő pici, a csempe egész szép. Wc cserére szorul, külön van. Konyha is pici, ott van a legtöbb javítani való. Sokan voltak, mivel Budapesten nincs, így minden budapesti ezt próbálja meg.1 hónap az elbírálás.
Szorítok nektek!!!!!
Majd mindenképpen írd meg az eredményt!
Utolsó: valóban a régi, nagy bérlakásokra hasonlít, hatalmas a két szoba külön-külön is, ráadásul egybe nyithatóak.
Azt mondtak a vidékire kevesebben szoktak jelentkezni, de most ez az egyetlen a budapestieknek, így sokan vagyunk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!