Ha ilyen lenne a szolgálati lakás, elfogadnátok? ( Pest megye)
Ez azért komoly!
Nem is tipikus vasútállomás. Az első linken van róla több kép, ahol szemben vele van az út, olyan mint egy kastély.
Nincs ezen semmi szégyellnivalód!
Legyen szerencsétek, hogy ti kapjátok meg!
Nekem nagyon tetszik.
Szerintem meg adj a lakásnak és magadnak, nagyjából félévet a megszokáshoz! Mivel nem vérszerződést köttök, ha nem tudod semmiképp elfogadni, akkor elköltöztök.
Nem hiszem, hogy ez a vasútnak problémát jelentene, hiszen van rá jelentkező bőven. A bútorokat sem kell cipelned magaddal (ha nem akarod) gondolom a következő boldogan átveszi egy méltányos áron, hiszen szüksége lesz rá.
Ezalatt az idő alatt tudsz keresgélni egy megfelelő albit, az viszont, ahogy látod is, egy eléggé kiszolgáltatott helyzet és még gyűjteni sem tudsz ebben a tempóban.
Ahogy az előzményekben olvastam, nem ez lenne az egyetlen pont, ahol ütközés van a nézetekben a szülőkkel.
Nyilván, hogy azt szeretnék, hogy velük lakjatok, ezért semmi nem fog nekik tetszeni.
Próbáld meg, hogy kizársz minden kritikát és csak a saját szempontjaitokat nézed, ahogy ezt más ügyekben is tetted.
Dunaharaszti egyébként jó kis hely, én szerettem ott tölteni a nyarakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!