Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy tudnék elköltözni a...

Hogy tudnék elköltözni a szüleimtől?

Figyelt kérdés

Minimum 180et megkeresek minden hónapban. Egy vidéki városban 70-80 az albérlet. Milyen költségekkel jár még, kaja stb. Tanácsokat kérek, sosem laktam még egyedül. Mennyi pénzre van szükség. Neked, hogy sikerült "elszabadulni" otthonról. Főként olyanoktól várok véleményt, akik fiatalon kirepültek.

Van félretett pénzem, de hosszú távon nem az számít, hanem az, hogy a bevétel több legyen mint a kiadás.

2018. márc. 15. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Hellóka.

Sok fiatal felnőtt csinálja azt, hogy társbérletben lakik. Akár úgy hogy haverokkal vesznek ki egy nagyobb lakást és elosztják a költségeket. Még 40est is ismerek ilyet.

A rezsit is elosztják, ami nem szokott sok lenni így.

Ha beosztó vagy, napi 1200-1500 forintból az étkezés kijön.

Tehát ha alapul vesszük, legyen egy társbérlet 40, plusz a rezsi 20, az 60.

Evés durván 40, akkor 100-ból az alap létezésed megvan.

Nem tudom még milyen költségeid vannak, telefon, autó, edzőterem stb, ezeket te hozzá tudod adni.

2018. márc. 15. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:

A mennyi a te igenyeiden mulik.

Lakasra nem tudok okosat mondani, mert en kulfoldi munkabol vettem sajatot meg az ingatlanara elfajulasa elott, alberletet meg a munkahelyem fizet.

Kaja, neha ruhak, tisztalkodas, tisztitoszerek, szamlak, esetleg ingazas fugg az eletstilusodtol, nekem fel fizu eleg volt, mas meg a szuleinel lakott es honap vegere fillerei maradtak.

2018. márc. 15. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
29%

Én konkrétan nem is értem miért akar valaki tök egyedül lakni :D

19 éves korom óta, mióta fősulira mentem, úgy lakom albérletekben mindig, hogy van(nak) lakótársa(i)m.

Bankban dolgozom, bőven megengedhetnék magamnak lakást bérelni, de minek?

1. Tök egyedül lenni szar.

2. Este tök jó kimenni a konyhába és valakivel dumálni kajáláskor, kaja készítéskor.

3. Így is van saját szobád, szóval lehet magánéleted, vihetsz fel csajt/pasit, barátokat.

4. Nekem még sosem volt rossz tapasztalatom lakótársakkal.

5. Volt hogy lakótárs elköltözött, de az új meg még 2 hétig nem költözött be és csak az enyém volt a lakás. Tök szar és fura volt egyedül lenni így. Jó a tudat, hogy van valaki a szomszéd szobában, vagy hallom hogy valaki épp fürdik/kaját csinál.

6. Egyedül lakni az özvegy öregasszonyok, nagymamák szoktak.

28/F

2018. márc. 17. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Tök egyedül lenni szar.

Ez csupan egyeni velemeny. A masik felol en majdnem 9 evet laktam egyedul kertes hazban. Es nincs az a penz amiert vallaltam volna lakotarsat.

2018. márc. 17. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:

4: Rendben, világos.

Kezdőként (mint a kérdező is), viszont érdemes kipróbálni mindkét fajta életet először, az egyedül élést és a mással együttélést is, mert tényleg nem egy olyan nagy ördögtől való, tabu dologról van szó.

2018. márc. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!