Van egy kiadó garzonom. Mennyivel kockázatosabb ha kisállattal és/vagy kutyával rendelkező bérlőnek adom ki a lakást?
Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 13:11
11/13 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de kutya nem való lakásba, pláne nem egy garzonba. Hacsak a gazdi nem otthonról dolgozik, akkor legalább napi 8-9 órát lesz egyedül a kutya egy lyukban.
Macskát pedig albérlet kiadóként sosem engednék a házamba. Nekem van macskám, pontosan tudom, hogy mennyi kárt okoz, de én bevállalom, nekem megéri.
12/13 anonim válasza:
Nekem is van kis kutyam igaz sulybannis csak 1 kg, de amikor lakast béreltem én is vittem magammal hogy lássa a tulaj hogy minden rendben van vele🙂
13/13 anonim válasza:
Van rengeteg bérló ! Találsz kutya macska menteset is 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!